Boomer Space


Diskuse ke článku : NERVOSA - Perpetual Chaos
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

/PKR/
23.02.2021 22:58

dík za tuhle recenzi !!, na českým webu tohle LP bylo jinak vesměs docela sepsuto :). cítím to podobně, sympatický je, že se s tím dámy očividně příliš nemazaly a jde to rovnou na komoru, tne takříkajíc do živýho (lehce "švédský" zvuk a "nablacklá" melodika). vkusně proti žánrovému proudu jdou i přiznané punkové inspirace. celkově bych řekl, že se NERVOSA současnou deskou hudebně posunula o level nebo několik a navíc se zdá, že je dle všeho v kapele nyní veliká pohoda... (více při zájmu na mém FB "blogu" RAMMEL´S RADIÖ z 11./2.)

 

Hivris
20.02.2021 12:47

Díky hoši. Přišlo mi, že novinka NERVOSY prosvištěla všude celkem bez povšimnutí a aspoň trochy nadšení. A to je škoda, protože je to opravdu zábavná deska. Ale jak vidno, tak své posluchače si přesto najde:).

 

Pekárek
19.02.2021 22:43

Docela jsem byl zvědavej na hodnocení. Ukázky se mi dost líbily. Jakub Asphyx to docela setřel, tak mi v tom někdo musel udělat jasno, díky Hivris.:)

 

Honza H.
19.02.2021 21:56

Opět výstižně shrnuto! Prika ten thrash cítí víc jak kdekterej rádoby thrasher (což je znát hlavně na koncertech), na poslech nový fošny se těším!

 


 

 

 

 

TOPlist