Boomer Space


Diskuse ke článku : ASPHYX - Necroceros
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Lord VILE
14.12.2021 22:47

Nové EPko od ROTTTEN CASKET - First Nail In The Caske - Martin van Drunen a Stefan "Husky" Hüskens leden/únor 2022.

https://youtu.be/MY3YyDjPpzI

 

Honza H.
19.02.2021 21:40

Hezky a výstižně napsáno! Spokojeně točím vinyl, na tu šíleně ořezanou dynamiku na cd nemám odvahu....

 

Obsolete
17.02.2021 14:05

Vtipný je že kapela kterou jsem v podstatě dlouhý léta ignoroval se stává jednou z mých nejoblíbenějších a Necroceros to jenom potvrzuje.Fantastická deska a společně s novými Benediction a především Deeds of Flesh jsou už ted mý kandidáti na desku roku.

 

Mickej
17.02.2021 10:31

Skvelá nahrávka, veľká spokojnosť. Už je doma originále. Z albumov po comebacku ma baví asi najviac, to ale neznamená, že traja predchodcovia sú snáď menej kvalitní. Páči sa mi ako vysoko držia nastavenú latku a aktuálna nahrávka je toho dôkazom, navyše mám z Asphyx pocit veľkej pohody a zaujatia. Jednoducho z nich cítiť, že ich to baví, nesmrdí to kalkulom, jednoducho sú to srdciari. Nesmiem ešte opomenúť obal! Skvelý a navyše mi veľmi evokuje môjho obľúbeného Albína Brunovskeho.

 

Hivris
17.02.2021 09:36

Díky za reakce, jsem rád, že vás recenze i novinka od ASPHYX baví. Necroceros rozhodně není nahrávka na jedno použití, naopak má kvality na to, aby se stala žánrovou klasikou. Určitě se k tomu albu budu opakovaně vracet.

V původním úvodu jsem měl zmíněný bližší historický personálie ASPHYX, plus propojení na SIEGE OF POWER, HAIL OF BULLETS, THANATOS a GRAND SUPREME BLOOD COURT. Nakonec to bylo jak výčet z encyklopedie, tak jsem to smáznul:). Ona holandská scéna je dost propojená, každej hraje s každým. Ale vesměs poctivý death metal, kdepak nějaký stylový úlety:)

 

racik
17.02.2021 01:33

Pěkná recenze na super album!
Jinak Asphyx mají opravdu vcelku složitou historii - už na třetím eponymním albu nebyl žádný zakládající člen. A aby to nebylo málo, následující album nahrála zcela jiná sestava.
Jinak za zmínku také stojí, že Paul Baayens a Bob Bagchus sešli také v kapele Siege od Power, kde má vokál na starosti Chris Reifert.

 

J.Rose
16.02.2021 23:39

Čtivá recenze navnadila a deska ve výsledku mile potěšila. Děkuji.

Místy opravdu silné a nakažlivé melodie, tedy v rámci žánru samozřejmě.

 


 

 

 

 

TOPlist