Boomer Space


Diskuse ke článku : DGM - Tragic Separation
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
08.01.2021 20:37

Nevím, zda více, ale každopádně pro ten důraz na melodii by se ti líbit měli. Zkus to dát a dej pak vědět. Pamatuj také na kytaru, lepší výkon jsem loni neslyšel, a že jsem toho moc neslyšel:-)

 

MichalPuchovsky
08.01.2021 09:44

Čusky, chápem teraz presnejšie, kam si mieril tou poznámkou Karlsson vs DGM. Tým, že nemám DGM napočúvané, tak k tomu nemám veľmi čo dodať. Ale za mňa je Magnus jedným z najväčších majstrov melodického powermetalu súčasnosti (The Ferrymen, sólovky), tak to si už potom neviem predstaviť aké superchytľavé refrény zo seba sypú DGM.

 

Pekárek
07.01.2021 13:27

Čau, ale já je v textu přeci nesrovnávám co do progresivity, ale "síly melodie a kytary", tj. zejména v rovině melodického power metalu.
Ostatně ani DGM nehrají progresivně, využívají jen staré progmetalové postupy. Psal jsem proto o konzervativním power/progu.
Ten citelný průsečík je právě v té melodické a kytarově/virtuózní stránce, ve kterých jsou momentálně, alespoň podle mého názoru, DGM silnější.
Ještě odkaz na starší kapelu Magnuse s jistým "progovým" prvkem:
https://www.metal-archives.com/bands/Last_Tribe/2027

 

MichalPuchovský
07.01.2021 12:05

DGM som už raz skúšal, ale akosi ma nechytili za srdce. Rád dám kapele druhú šancu. Len si nie som istý, či má zmysel porovnávať tvorbu Magnusa Karlssona s DGM, pretože Karlsson hrá power metal bez progových tendencií.

 

Honza H.
01.01.2021 01:35

V očekávání nový fošny DGM jsem během prosince konečně pořádně naposlouchal tu předchozí (jako, dost dobrý!) a těším se na novou,dvojvinyl (doufám, že s poslouchatelnou dynamikou) už je doma připraven :)
Kapela, která si recenzní osvětu rozhodně zaslouží!

 

Carloss
01.01.2021 00:49

Děkkuji za recku novinky DGM.Objevil jsem je díky předchozí desce a letos jsem se těšil a narozdíl od jiných kapel nezklamali!

 


 

 

 

 

TOPlist