Boomer Space


Diskuse ke článku : CORONER - R.I.P.
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

/PKR/
18.12.2020 10:43

Díky za recenzi, musím si toto LP dnes připomenout :) ! CORONER museli působit tenkrát trochu jako zjevení, podobně jako MEKONG DELTA (koukám, že dokonce oba skvělé debuty vyšly ve stejný rok 1987). p.s. Možná o něco víc než R.I.P. oblibuji to předchozí demo "Death Cult", kde povedeně hostuje výše zmíněný můj velký oblíbenec Tom Warrior. (C.FROST měli už v té době na kontě 3xEP a jednu velkou LP, o HELLHAMMER samozřejmě nemluvě)

 

afro
18.12.2020 09:34

Já je měl vždycky v šuplíku "asi by mě to nebavilo", protože na ně nedal dopustit kamarád, který poslouchá spíš takový ty Iron Maiden apod., kdežto já jsem spíš na DM a HC. No a pak jsem je viděl na Brutal Assault před pár lety a jo, bylo to bezva. Dík za recenzi, určitě zkusím.

 

Vatutin
18.12.2020 09:10

super na Coroner se těším, v době vzniku jsem je vnímal jako docela zjevení, podobně jako Voivod. Kupoval jsem se na origoškách, jj to byla doba. Každopádně Voivod jsem nikdy ze zřetele neztratil, asi i protože, nepřerušili činnost a i v době kdy nebyl Noise katalog příliš k dostání, tak jsem je poctivě kompletoval. Naopak Coroner origoškovou éru nepřežil a na dlouhá léta upadl v zapomnění, až před nedávnem jsem si je dokoupil v reedicích a nelituju.

 


 

 

 

 

TOPlist