Boomer Space


Diskuse ke článku : AC/DC - Power Up
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

pedrosph
25.08.2023 17:53

Jen doplnění: Johnsonova autobiografie vychází už na konci září

 

pedrosph
26.06.2023 17:50

Spajk : ta kniha není špatná, ale některé části jsou přeložené příšerně. Jsem zvědav na hodnocení po přečtení. Jinak já teď čekám, kdy se objeví v češtině životopis Briana Johnsona, na to se těším.

 

spajk
26.06.2023 16:39

Narazil jsem na u nás letos vydanou knihu Album po albu rozebírající všechna alba. Už vím, co chci k Vánocům. Vypadá skvěle. Křídový papír, pěkné fotky a rozhovory s lidma, kteří mají k věci co říct. Po Maximálním rocknrollu další nutnost pro fans.

 

čubírková
04.12.2020 13:27

Vydržím, no problemo... toliko připomínám, jen aby to nezapadlo.. THNX.
Dík za rychlou reakci.

 

Stray
04.12.2020 13:16

V podstatě potřebuju psané téma nějakou dobu prožívat, nemůžu to brát jenom jako úkol, který je třeba napsat. To bych dlouho nevydržel a vyhořel bych jak papír. Páč takovej jeden díl, je jedno jestli AC/DC nebo KING DIAMOND, ti zkrátka zabere veškerej volnej večerní čas v jednom pracovním týdnu, a to ještě posloucháš novou hudbu, píšeš na ní recenze a staráš se o články dalších lidí, tzn. zakládáš texty, čteš si je, vybíráš k nim fotky a upravuješ vše, tak aby si to sedlo, takže jeden historickej článek je dokonalej lux volného času mezi 17-21hodinou zhruba na 10 dní dopředu. To mi věř. Tohle prostě nejde dělat jao úkol, který je třeba zdolat, bez radosti z té práce. Tohle nesmí být cíl ale cesta, kde je koupáníčko, slunění, fotbálek a výstup do kopců, stejně jako šipka do vodopádu. Hele, SAVATAGE, DEATH, LED ZEPPELIN, AC/DC si myslím, že je za těch 18 měsíců docela dost seriálů, a to mluvím jen o těch svých, v lednu přijdou MAIDENI a FLOYDI.

 

Stray
04.12.2020 06:55

KING DIAMOND/ MERCYFUL FATE byl a stále je v plánu. Vydrž do doby ZA ROK. Musel jsem přeházet priority kvůli více věcem, nejen kvůli tomu, že seriál nedávno proběhl jinde, ale také kvůli tomu, abych to v požadované kvalitě byl schopen dát, což bych mezi projekty AC/DC a IRON MAIDEN/ BRUCE DICKINSON nedal. Snažíme tady každému článku dávat maximální péči, nejde jen o to si téma odškrtnout/ splněno/ napsáno. Takže vydržet...díky za příspěvek.

 

čubírková
04.12.2020 06:00

Ahoj Vám všem v předvánočním čase,..

tohle bohužel nebude o ACbleskDC, sorry. poprvé.. nevím, kam psát nějaké info pro všechny (mimo témata jasně daná (recenze/profily/koncerty atp.) - např. Co právě poslouchám je sice super rubrika, ale asi tam nebude prostor na strukturované odpovědi, respektive si to pak třeba nikdo ani nečte, nevím, umravněte/přesuňte mě.. díky.

tuším, že Vám tady pořád narušuji klidnou, pohodovou, chlapsky klokotající auru, ale nevím, kam toto vlastně napsat, zkusím to zde - bohužel trochu naruším už vlastně spící recenzi... sorry podruhé.

Poslední měsíc se mi zdá, že se zde na CD postupně "doplňují" alba a kapely devadesátých let - ok, nic proti (mám to ráda a vybavuji si spoustu těchto alb/kapel v RockHardu a MetalHammeru a samo také z vlastního poslechu), čtu info/sleduju vývoj/poslouchám hudbu z té doby ráda, no problem...
a jsem za to ráda, že to zde je.. o to nic.

a odtud budu jen strohá ženská....

PRVNÍ ALE:
onehdá v diskusi zaznělo, že v nějaké dohledné době zde budou i recenze na Kinga Diamonda a Mercyful Fate..(samo že nevím, jak to máte rozdělené, sorry, nechci šlapat na drát..)

DRUHÉ ALE:
zatím toto ALE tedy tímto směrem nezarezonovalo...
a nebo (pro mě pouze varianta sypusipopelnahlavu) neumím zde hledat.. :-( Nenašla jsem.

mimochodem: Ano.. vím, už teď jsem pro všechny otravná ženská, která nedá pokoj..

TŘETÍ ALE:
očekávám recenzi od Vás, guruů, třeba na alba Abigail/Them/Conspiracy (198x), to bych teď, před vánocemi, opravdu uvítala.... byl by to (tuším asi nejen pro mě) krásný vánoční dárek... díky.

moc prosím...

Sama mám originál LP, božský obal s Kingem (1989, Conspiracy) byla v té době prostě pecka - pastva pro oči... a strašidelný úkaz pro sousedovic děti...

a samo - nebudeme se zde bavit o klipu v Tim Sikes video show v roce 199x.. to byl na českých obrazovkách v té době přízrak..

Díky kluci.. pěkné svátky...

 

čubírková
26.11.2020 05:30

Můj pohled: Recka pecka, album 70%, klip/song Shot in the dark super.

 

pedrosph
24.11.2020 14:50

Po x posleších a stále jsem maximálně spokojený. Deska vynikající, jedna skvělá píseň vedle druhé. Jsou to klasičtí AC/DC a zároveň nejsou- přijde mi, že je tam pár netradičních věcí, ať už ve zpěvu nebo kytarách, kt. dříve nepoužili (Realize, Rejection, No Man´s Land), zároveň mi při poslechu Whitch spell hned naskočilo We salute you a při Code Red zase Flick of the Switch, ne opakování, jen náznak ve zvuku.., kontinuita zachována : ). Možná je to naivní, ale při poslechu Power Up mám pocit, že mají z hraní fakt radost a že si vše sedlo. Kdybych hodnotil, tak za 100%. Škoda, že to nedotáhli i obalem, cover ok, ale balení na prd, obecně nemusím digipacky a tohle balení jen s kapsou už vůbec, zlatá plastová krabka.

 

Stray
23.11.2020 16:29

Jarda: Díky, opraveno, stane se.:)

 

Jarda
23.11.2020 14:36

Rock n roll train!

 

Hivris
22.11.2020 20:02

Souhlas s hodnocením i s recenzí. Překvapivě potichu vydané album přináší skladby nabušené energií a ostrým hard rockovým zvukem. Kdo se obával bluesových bilančních uspávaček jako já, musí být opakem nadšený. Nejlepší skladby Shot In The Dark a Witch´s Spell. Jen nechápu, kdo vymyslel ten formát digipacku. CD i booklet jdou pěkně blbě vytáhnout, už jsem si obal i trochu drbnul.

 

Hellraiser
22.11.2020 19:08

Dík za recku,tak nakonec 80% a tos mi nedávno říkal abych s hodnocením šel z 8 na 7 :)

(8=80%)

 


 

 

 

 

TOPlist