Boomer Space


Diskuse ke článku : ARMORED SAINT - Punching The Sky
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
13.11.2020 11:47

Imothep: Díky za reakci. Kamenovat nebudeme. :-) Jasně nic originálního, ale v rámci současné Hard n´heavy produkce solidní práce (třeba když to porovnám s tím co teď vypustili ACCEPT), mám snad místo toho poslouchat MESSIAH? To by mě ani ve snu nenapadlo.

 

Imothep
13.11.2020 11:20

Přidám svůj pohled - nekamenujte me prosím, je to rychloohlednuti a v podstatě(možná trochu bohužel) i styl, jakým v dnešní době nadprodukce selektuji nahrávky. Nehodnotim celou desku(protože ji možná ani nikdy neuslysim), pouze klipovku “Missile to Gun” vloženou do recenze(kterou jsem přečetl celou a je jako je už zdejším standardem velmi ctiva) a Strayem velmi vychvalenou “Lone Wolf”, kterou jsem se jal omrknout na YouTube(DarthArt, vidíš, ze nasměrování funguje a dokopal jsem se k “aktivitě”).
No u prvně jmenované mi vyloženě šly hlavou pocity: “proč nebo z jakého duvodu mám tohle poslouchat?” - ano tezky průměr. Pokud touzim po opravdu kvalitní muzice s hlasem Johna Bushe a nechci sahat po “obvious choice”(Sound of White Noise), tak mám přece mj výtečnou “We have Come for You All” od Anthrax.
U druhé zmíněné skladby jde o opravdu velmi povedenou záležitost, ale ze bych si z toho sedal na zadek??
No a teď co, mám zkoušet zbytek desky, jestli toto mají být ty nejlepší skladby?

Čímž se asi vlastně tak trochu ukazuje můj vztah k Armored Saint. Kapelu znam jen díky zmíněné provázanosti s Anthrax s take zde nezměněné - v začátcích s Metallicou, ale to je asi tak vše. A je dost možné, ze to tak i zůstane. No offense nebo disrespekt vůči kapele ani jejím fans.

 

Stray
13.11.2020 09:21

Díky za komenty. Včera jsem si to večer znovu pustil a znovu potvrzuji perfektní deska. Nejlepší skladby? Momentálně: Fly In The Ointment, Do Wrong To None, Missile To Gun a Lone Wolf. Musím za přijatelnou cenu někde sehnat céda těch tří nejstarších titulů, ty mě zatím chybí.

 

J.Rose
12.11.2020 19:07

Win Hands Down měla titulní skladbu, která zabrala na první dobrou a kvůli které jsem dal po krátké chvilce repete.

Tady je to trošku těžší + - jak píše Dave78, akorát já ještě zdaleka nedal tolik poslechů. Zatím vede Bubble, Lone Wolf a Missile to Gun. Takové desky mě opravdu baví poslouchat.

 

Dave78
12.11.2020 17:28

Recenze super, díky! Je to přes³
ně ten typ desky, kdy:
1.poslech: hmmm, tak jo, slušný, ale na minulé desky to nemá
2.poslech: ale jo, par věcí tam ujde, ale ty euforicky kladný recenze nechápu
3.poslech: vybarvuje se to, dám tomu ještě šanci
4.poslech: hitovky tam jsou, to jo, pár skladeb už těžko dostávám z hlavy
5. poslech: nabírá to na síle, chci to slyšet znova
6. poslech: skvělé jsou i skladby, které jsem až doteď moc nevnímal
7. poslech: je to minimálně stejně tak dobré jako předchozí desky, ne-li lepší
8. poslech: kuvaaa, je to bomba, chci to poslouchat pořád dokola:-)
A tak nějak to roste dál a dál, 90%.

 

KrebsKandidat
12.11.2020 12:13

Pre mňa skvelý album, oproti minulému odkrýva svoju hodnotu trochu pomalšie.
Inak, Phil Sandoval bol už členom kapely do roku 1985, kedy odišiel počas nahrávania Delirious Nomad. Vrátil sa po smrti Pricharda. Duncan, ako druhý gitarista sa pridal v roki 1989. Takže dvoch gitaristov mali aj pred Symbol of Salvation. Aj keď, pre recenziu to samozrejme podstatné nie je.

 

DarthArt
12.11.2020 11:29

Pozor, je dna důležitá věc. Takový vložený nebo odkazovaný video z YT může kdykoli zmizet (zvlášť když jde o hudbu chráněnou autorským zákonem), takže se velmi lehce může stát, že odkaz zůstane slepý a pak to působí strašně jalově.

A za druhé, asi to bude spíš takový dědkovský umanutí, ale já osobně nejsem velkým přítelem takovýho toho servisu až pod nos ... když mě něco v recenzi zaujme, tak přece stačí otevřít nové okno a napsat do YT název (nebo si ho zkopírovat). Dneska je taková ta doba plnějšího než plnýho servisu, zametání cestiček čtenáři, aby nemusel udělat ani pohyb navíc a výsledkem jsou pak třířádkový recenze nebo lajkování nahrávek, který dotyčný ani neslyšel. Rozumíte mi, jak to myslím? Já si rád udržuju trochu konzervativní přístup, i s tím, že pro dosažení výsledku musím něco udělat, i když kliknout na YT samozřejmě není žádná práce. Chtěl bych, aby člověk při čtení Crazy Diamond měl pocit, jako by četl rockovej časopis, ne jako kdyby seděl v tramvaji a koukal do krabičky 5 x 5 cm, kde jenom kliká na displej a ono to tam samo skáče. To by bylo úplně proti podstatě našeho webu.

Samozřejmě něco jiného je nedávná rubrika komentující zajímavé YT odkazy, ta je na tom vyloženě postavená, tam to dává jednoznačný smysl a pro stránky je to přínos. A ještě je to zajímavý, originální formát, který u nás nikdo jiný nemá.

 

J.Rose
12.11.2020 08:53

Velice povedená deska která alespoň u mě, odkrývá své skryté trumfy pozvolna. Roste to s každým dalším poslechem.

Recenze krásná.

 

Endyamon
12.11.2020 08:50

Konkrétne práve u Armored Saint som zrejme kedysi počul práve niektorú z prvých radoviek a odsúdil ich ako nezaujímavá kapela. Tuto kliknem na Missile to Gun a zisťujem, že je to výborné.

 

Endyamon
12.11.2020 08:47

Myslím, ze link bohate stačí, klik ako klik.

 

Stray
12.11.2020 08:41

Podobným způsobem vložené video do článku určitě standard nebude. To je moc velkej luxus. Sežere totiž strašně datového prostoru (asi tak jako tisíce fotografií). Ale videa v podobě linků vložených do nejrůznějších slov a názvů v rámci textu recenze nejsou problém. V podobě linku totiž video není součástí stránek, kdežto při plném vložení videa do článku na našem webu, tak už jo a stojí nás to hodně datového prostoru. Ono za pár let může dojít k situaci, kdy ten web bude už tak plnej, že si budeme muset za další datovej prostor připlatit.

 

Endyamon
12.11.2020 07:52

Kvitujem prihodenie YT videa do recenzie! Už dávno mi to chýbalo. Niekedy, hoci je recenzia dobrá,ale nepoznám interpréta, či novšiu tvrobu, tak ten odkaz by pomohol k rýchlemu zhodnoteniu, že to za niečo stojí.
Verím, že do budúcna to už bude štandard :)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist