Boomer Space


Diskuse ke článku : LIK - Misanthropic Breed
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Hivris
28.10.2020 18:25

CARNATION neznám, zní to dobře. Klip strašnej, radši jsem si pustil živák a frontman mi hned učaroval:).
https://youtu.be/D6H70fFIMOM

 

Valič
28.10.2020 15:18

Hivris. Přiznám se, že mě ten popis zase až tak lákavý nepřipadá, ale je pravda, že pokud bych měl na výběr, dal bych asi přednost té pohodové sympatické paní Likové před upjatou frigidní intelektuálkou známou na různých seznamkách pod jménem Miss Obscura. :-)

V těch přirovnáních už bych se ale raději dál nepitval, čert ví, kde by to mohlo skončit. :-)

Ti Lik se mi celkem líbili, ale asi už se k nim vracet nebudu. Teď jsem zkusil nové Carnation a první dojem je hodně pozitivní. Ta kapela rozhodně hraje o dost líp, než vypadá. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=7sxBqKo5PQk

 

Hivris
28.10.2020 14:12

Valič: půjčím si tvoje přirovnání k pornu. LIK nejsou žádná pornstar, ale obyč. holka, spíš už trochu starší, která ví kde zmáčknout a kde povolit. Navíc to má fakt ráda, nebo to aspoň perfektně předstírá. Žádný tuny makeupu, silikony a moderní kérky, ale poctivý lehce povolený břicho a prsa, decentně upravenej přírodní porost. Do žádnejch zbytečnejch extrémů se nežene, ale umí vzít třeba za piss, lehčí S&M nebo pánskej anál.

 

Valič
28.10.2020 09:53

Když už jste tu o tomhle albu všichni tak básnili, rozhodl jsem se ho taky vyzkoušet. V podstatě splnilo moje očekávání, ale zase se mi nezdá, že by se Lik nějak výrazně odlišovali od těch asi 897 ostatních HM-2 kapel. Melodické maidenovské vyhrávky používali už kdysi Dismember (nejvíce asi na desce Massive Killing Capacity), filmové samply zase Entombed (zejména na Clandestine) a v parodování názvů klasických death metalových skladeb se zase vyžívají Cannabis Corpse (ti ale samozřejmě do tohoto subžánru nepatří).

On ale asi nikdo od toho klasického švédského death metalu žádnou velkou originalitu neočekává. Tento žánr by se možná dal přirovnat k pornu. Jeho fanoušci si ho také užívají navzdory tomu, že v něm vlastně už nic nového vymyslet nejde. Počet použitelných tělesných otvorů byl už od samého počátku dost výrazně omezený, a co se týče různých neobvyklých poloh a cvičebních sestav, tak se vývoj zastavil někde u trojité anální penetrace (tedy pokud nepočítám různé trendové výstřelky typu rezavý trombón).

Když už na to přišla řeč, chtěl bych všechny mladé a nezkušené uživatele internetu varovat před sprostým clickbaitem „quadruple anal penetration“, což je bohapusté „šméčko na lidi“ (jak by řekl Franta Kocourek), ve kterém je jeden z milovníků nahrazen motorovým údem. Dokonce samotná Charlotte Sartre, ostřílená expertka v oblasti rektální akrobacie, v nedávném rozhovoru potvrdila, že by tuto akci bylo možné realizovat pouze za předpokladu, že by měl ten čtvrtý šoustevník minimálně půlmetrové péro a amputované nohy.

 

Alda
23.10.2020 20:54

Super recenze plná tajemných náznaků a hudba je taky OK!
Švédský řinčivý/chrastivý DEATH METAL (momentálně) moc neposlouchám, ale tato deska za poslech 100% stojí!

 

Hivris
23.10.2020 20:11

Těší mi, že nejsem sám, koho ta deska fakt baví. Chytla mi na první poslech a zatím nepustila.

 

Mickej
23.10.2020 15:11

Diky! Skvely tip.

 

Honza H.
22.10.2020 17:21

Jirka:Ona škatulka Boss HM-2 death metal se už nějakej čas docela seriózně používá a myslím, ze je více než výstižná!

 

Jirka Čáp
22.10.2020 16:38

Jedna z death metalových kapel,které mě v poslední době zaujali nejvíce. Deska, která vůbec nemá šanci nudit. Díky za recenzi!
Honza H.: Škatulka HM2 metal pobavila. :-)

 

Honza H.
22.10.2020 16:23

HM2 metalu jsem se za poslední léta docela přejedl, těch kapel hrajících sice dobře, ale v zásadě zaměnitelně, jsou mraky a už to většinou nemá cenu sledovat. Jednou z mála výjimek jsou LIK, zaujali mě už svým debutem. Takže díky za recku, i aktuální fošnu si určitě pořídím!

 


 

 

 

 

TOPlist