Boomer Space


Diskuse ke článku : TESLA - Bust A Nut
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Tom
12.10.2020 07:39

Věru tak. Společně s předchozí kolekcí nejsilnější Tesla. Debut je dost průměr, dvojka se povedla o hodně víc. Desky z nové doby nejsou špatný, ale hodí se spíš k začínající kapele. Se starou Teslou se to poměřovat nedá. Výborná recenze, četlo se to samo, d.

 

spajk
11.10.2020 22:11

Tak jsem to dneska po letech pustil a žádná změna. Pořád je to nejslabší deska z první etapy. Ale rozložil jsem ten devíti stránkový booklet/plakát s Teslovým nákresem louskáčku na ořechy a je to paráda. Psychotic Supper má taky plakát. To se mi líbí, mnohem lepší řešení než knížečka. To už se dnes snad ani nedělá.

Za mě takto:
1. Great Radio Controversy
2. Psychotic Supper
3. Mechanical Resonance
4. Bust A Nut

Five Man Acoustical Band je opředen velkou aurou, ale žádná sláva to taky není. Mám CD i DVD.
Mnohem lepší je živák RePlugged Live, to je eňo ňuňo, tam to zařezává!

 

seventh
11.10.2020 07:39

Stray: jo, to je asi rozumné. Jsou témata, kvůli kterým jsou lidi schopní se zbytečně pohádat do krve a muzika to není :-/
V oblasti hard rocku nejsem úplně doma, ale shodou okolností je Bust A Nut jediné album Tesly, které znám. Příjemná hudba, ale vzpomínám si, že třeba taková Cinderella a jejich "Still Climbing" z toho samého roku se mi tehdy líbilo o dost víc.

 

Stray
10.10.2020 20:43

Radši jsem to promáz od všeho mimotématického. Jsem nesvůj jak Mustaine, když někdo začne naťukávat terén stran nějakého setkávání a slavení.

Album TESLY z roku 94 si chci zítra pustit, už dlouho jsem to neslyšel, článek se povedl a navnadil. Příjemná hudba, od TESLY mám ale nejvýš první tři alba z let 1986, 1988, 1991.

 

dedek666@gmail.com
10.10.2020 11:54

Spajk: hele asi pět, spíš šest možná že sedm let, nevím ani přesně, jak dlouho to tu funguje, jen si pamatuju, že tu dlouho psal pouze sám autor webu za což má Honza můj neskutečný obdiv. Vlastně ani nevím, že tu je v menu nějaká záložka profily :-)) Protože já jedu zásadně jenom recenze a občas reporty z koncertů na kterých jsem byl, naposledy vlastně SUFFO těsně před tou covidsračkou. A na romány nemám čas (nic proti autorům, práci jiných plně respektuji). A ještě si žánrově dost vybírám, takže pokud zbyde čas na poslech jiných žánrů, tak potom teprve brouzdám v posledních novinkách třeba tu právě v těch recenzích zde. Hardrock je pro mě okraj.

 

spajk
10.10.2020 10:44

Ty sem asi nechodíš dlouho, dedku, co? Profil kapely tu je už asi 100 let. http://www.crazydiamond.cz/tesla_krotitele_hardrockovych_vyboju_profil/1070

Za mě Bust a Nut nejhorší Tesla z první etapy. V hlavě mi uvízla jen Try So Hard. Podle mýho tady zbytečně tlačejí na pilu. Jako pokud hledáme nejtvrší desku kapely - dejme tomu.
Tandem Great Radio Controversy a Psychotic Supper nic nepřekoná. O nové etapě se nemá cenu ani bavit, to je jen smutný odlesk bývalé invence a popularity. Poslední deska (Shock) mi nesmí do sbírky. Nikdy! To je jako Axl v AC/DC. Co Honzo ? :-)

Letošní Five Man Video Jam, která volně navazuje na ikonický akustický koncert se zase povedla, tak uvidíme, kam se budou ubírat. Kamarádíčkování s Collenem se mi moc nelíbí :-)

 

dedek666@gmail.com
10.10.2020 09:17

Díky za tip. Seženu si ještě dnes. Hezky napsaná a pěkně vrstvená recenze. Za mě je teda moc fajn, a líbí se mi, že se tu recenzujicí žánrově neomezují jen na nekolik podskupin tvrdé muziky, ale že se tu dává prostor pro jakýkoliv kvalitní rockově laděný hudební materiál a rozhodujícím prvkem je čistě ta kvalita. A to říkám jako zatvrzelý metalista. Tuhle jsem tu četl i nějakou recku na nějakou synthpopovou úleťárnu. No nakonec vlastně proč ne..

 


 

 

 

 

TOPlist