Boomer Space


Diskuse ke článku : AC/DC - Flick Of The Switch
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Demonick
02.09.2020 17:01

Guns For Hire a Landslide sú výborné a zaslúžili by si dlhoročné miesto v setliste, zvyšok ale akosi jedným uchom dnu a druhým von. Tvrdšia a surovejšia produkcia sa mi ale páči, a po nezáživnom predchodcovi som ju čiastočne uvítal. Na svetlé zajtrajšky sme si ale ešte museli počkať...

 

DarthArt
02.09.2020 09:56

Já bych to vůbec neřešil, to psal někdo evidentně ožralej :)

 

Kropis
02.09.2020 09:25

Metalfan: Vy jste lidi totální magoři nebo co? Tak Stray se tady pachtí s luxusním profilem AC/DC a ty bez jakéhokoliv komentáře chceš další profil... jasně že asi něco chystá, ale dokud mu nespokytneš redakci Sparku, tak to půjde normální přirozenou cestou a já jsme osobně velmi spokojen s profilem AC/DC.

Flick of the Switch mám rád. Ostatní následující osmdesátkové desky poslouchám o dost méně, ačkoliv třeba Fly on the Wall mi přijde též v pohodě. Flick of the Switch má stále ještě klasický feeling s Ruddem za bubnama a ať mi nikdo netvrdí, že není poznat rozdíl, když nastoupl Simon Wright, protože já tvrdím, že kurva je. No a jak jsem již zmiňoval dříve, Landslide je jeden z nejlepších songů AC/DC. Každopádně 70 % je naprosto optimální hodnocení. Jsem zvědav jak se to bude vyvíjet dále.

 

Stray
02.09.2020 09:20

Metal fan: Abych se přiznal, tak otázce nerozumím. AC/DC jsou zhruba v polovině, po nich to vypadá na IRON MAIDEN + sólovky Bruce Dickinsona, ale pojedu zas po albech, co díl to deska, jednočlánkový profil nějaké kapely může být spontánní záležitostí, že někdy na to dostanu chuť o víkendu a prostě to vystřelím, i kdybych psal TYPE O NEGATIVE, tak to bude systémem co článek to deska.

 

Metal fan
01.09.2020 19:19

Čau Strayi, chtěl bych se zeptat, jestli v nejbližší době nechystáš profilový seriál o nějaké kapele?

 

zdenos
30.08.2020 10:51

Tuhle desku bych ze slabšího období 81-88 měl asi nejraději. Je to doba kdy jim fakt padl řetěz. Pak v 90tym dali Thundera a komerčně se vrátili zpět.

 


 

 

 

 

TOPlist