Boomer Space


Diskuse ke článku : DEEP PURPLE - Whoosh!
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

DarthArt
18.08.2020 18:56

Existuje jedna výjimka - BLACK SABBATH. Ti můžou na pódiu být třeba ve sto dvaceti, protože budou vypadat úplně stejně jako v době prvního alba :)

 

DarthArt
18.08.2020 18:55

Mick Box znám, podle toho blbýho jména :) ALe vybavím si jen Lady In Black, desky, co jsem slyšel, mě nebavily :)

Trujillovi je dokonce jenom 55, ale ani na to nevypadá. Pade bych řekl, a to je pro metal ještě ok. Ale zkuste si představit, kdybyste si tuhle otázku dali v roce 1988. To by někdo s kytarou ve věku 55 pro každýho byla návštěva ze záhrobí.

Když se řekne DEEP PURPLE 2020, evokuje mi to něco jako: Alois Jirásek - growling and brutal heresy, Jaroslav Vrchlický - satanic terror guitar, Praotec Čech - pure underground bass, Ota Sklenčka - infernal drums. Vizuálně úplně stejný....

 

Stray
18.08.2020 18:54

Sicky: Trujillo v 58mi letech a DEEP PURPLE v 75ti, to je asi trochu něco jiného, ne? Muzikant zručnostně zraje, je to individuální do jakého věku jdou jeho schopnosti vzhůru, záleží na míře talentu a ponoru/dřiny, od určitého věku (bude to někde mezi 60 a 70) to ale už nahoru prostě nejde. Druhá věc je skladatelská schopnost, tam opravdu věřím, že nejlepších věcí je muzikant schopen do třicítky, málokdo tohle období nejzajímavější kreativity prodlouží.

Hivris: Já si myslím, že Darth neví, kdo je Mick Box.:-) Takhle Vlasta Henych to jo, ale Mick Box?

DarthArt: Za názor, že hrát rock v 75 je směšný, by mne zde někteří návštěvníci/ nepřátelé ukamenovali, ale že jsi to ty...:-) Čéče, já si myslím skoro to samé, třeba Stouni, AC/DC, Deep purple by fakt už hrát neměli. Já si vyloženě nepřeju, aby třeba Angus Young pokračoval v AC/DC s tím volem Axlem, fakt to nechci a nechápu, že něco takového on chce. už kvůli bráchovi Malcolmovi, rodinnému klanu Youngů, Brianovi Johnsonovi by měl spíš jet sólovky, když už ... přitom ten Axl, to je proti Brianovi úplná sračka.:-)

Rose: Neblbni, takovým lidem tenhle web nedoporučuj, ty ať choděj na Metal Forever. Já je tu fakt nechci, stačí když mě Horyna při nástupu šokoval sdělením, že bude dávat v hodnocení u recenzí jen známky nejvyšší, nadšeně "JEN PLNÉ PALBY", šel jsem si dát hadr na čelo, jo ale naštěstí to úplně nedodržuje a je napůl cesty k zlepšení.:-)

 

J.Rose
18.08.2020 18:07

Ještě horší než hrát v 75 v rockové kapele, jsou lidé podle kterých je tahle deska naprostý TOP.

Mám kamaráda který má doslova encyklopedické znalosti,pokud jde tedy o metal. V 37 letech neustále řeší nagelované idioty co poslouchají disco a nikdy nepoznají opravdovou hudbu. Je schopen měnit setlist na oslavě narozenin,které ani nejsou jeho. Spark je svatá bible atd... Před 10 lety jsem ho poznal tak, že jsem měl na sobě v práci mikinu Black Sabbath, on mi zaklepal na rameno, ukázal na mou mikinu a povídá:"Ahoj, hele já v tom taky jedu, jo prosím tě scháním odvoz, máš v autě místo?"...

Ovšem nejhorší je že pro něj je v metalu vše dokonalé a neexistují špatné desky.Rage nemají špatnou desku, ani Slayer, Halloween, jeho miláčci Blind Guardian atd... Jo a já samozřejmě zrazuji metal, neb poslouchám NIN.

Deep Purple teď také pochopitelně nahráli fantastickou desku. Jeho post k singlu "Nothing at All" - "Óóó jaká líbezná věc z nového alba PÁRPLŮ. Přenádherná věc!!! Tihle pánové jsou na scéně více jak 50 let!!!"

No nedalo mi to a poslal jsem mu doporučení na tento web a odkaz na tuto recenzi... Už se mi neozval :-)

 

Hivris
18.08.2020 17:17

DarthArt: Byl bych stejnýho názoru, kdybych neviděl letos naživo Micka Boxe v jeho skoro 73 letech. Je možný, že se do dvou let sesype, ale spíš bych věřil, že mu to v 75 bude hrát pořád stejně a bude mít stejně energie...

 

DarthArt
18.08.2020 16:55

Tady se nabízí otázka, jestli někdo, komu je 75 let (!), má hrát v rockové kapele. Podle mě je takový stav spíš komický.

 

Prowler80
18.08.2020 16:47

Pro Ritchieho babičku:
https://youtu.be/3-LMkgahVnU

 

J.Rose
18.08.2020 15:15

Tohle je stejné jako u filmu. Ridley Scott taky neví kdy přestat...

 

sicky
18.08.2020 15:01

Stray: tady se nabízí krásný pokračování včerejší debaty o tom, jaký jsou ti muzikanti profící, jak se neustále zlepšují a když na to přijde, zahrajou parády jak zamlada :))

 

IM
18.08.2020 14:39

Hlavně že všichni pořád remcáte. Chtěl bych vás vidět v pětasedmdesáti. Kolik podobně vysloužilých kapel znáte. Stouni, Heep-tam už je jen Box, no? Whoosh je docela slušná deska za 70%

 

send
18.08.2020 13:49

Slušnej průser ta deska. Za mě 50%. Recenze je super, aspoň se nebojí přiznat pravdu.

 

Stray
18.08.2020 11:36

Moc se mi líbí tahle Horynova recenze, je poznat, že si s ní vyhrál a argumentačně vše propojil. Důležitou proměnou se při psaní ukazuje hlavně čas. Jediné negativum je tedy strach do tohoto nepovedeného díla bodově trochu více říznout.:-) Pokud opravdu jde o horší desku i než několik předchozích, tak by to ani nemělo přerůstat 40%, slyšel jsem zatím dvě skladby a nelíbily se mi. Co se ale povedlo velmi, je cover, vynikající kresba.

 

Kuklač
18.08.2020 06:01

.....veru tak je to slabe album......az velmi slabe. Uz predosle Infinity bolo o nicom a pritom ho kazdy ospevoval asi s ucty ku kapele. Novinka zacina tam kde skoncilo Infinity....album bez napadov a prakticky skoro kazda skladba sa podoba ako vajce vajcu. Ale mam radost ze kapela funguje a to je najdolezitejsie. Toto urcite nieje ich posledne album si myslim a urcite nie dostojna rozlucka.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist