Boomer Space


Diskuse ke článku : ASIA - Arena
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
10.08.2020 20:10

První dvě vynikající desky ASIA 82, 83 maj v MR po kilču. Táhlé tóny? To nevím. Je to vůbec klad? Vím ale že ty songy mají švih. Vždy se psalo, že tahle dvě nejstarší alba kapela již nikdy nedostihla, že se tomu ani nepřiblížila, a tak jsem nikdy nic jinýho nesháněl.:-) Taky bych si dal místo příprav na článek melouna.:-)

 

spajk
10.08.2020 17:26

Nikdy mě nenapadlo na základě popěvku Heat of the moment, se pídit po deskách Asie. Nicméně jednu desku od nich mám, v době vydání jsem jí koupil za cenu tehdejší krabičky cigaret. Pěkně udělaný digipack a deska se jmenuje Aura.
Řeknu vám přátelé, že po vyčerpávajícím horkém dni u konzumace melounu v horizontální poloze, je to ideální zážitek. Pomalé táhlé melodie s krásnými harmoniemi, to se to relaxuje. Jen nevím, jestli to celých 80 minut vydržím.
Ale ASIA dobrý, velmi dobrý. Až na ně někde za výhodnou cenu narazím, zas nějaké přikoupím. Díkes Horyno!

 

Horyna
10.08.2020 07:02

Chlapci děkuji za vzkazy. Je mi celkem jasné, že přinášet na stránky Crazy Diamond kapely typu Asia je podobné, jako začít v knajpě plné pivařů najednou točit kofču :-)
U mne patří tento soubor k letitým oblíbencům. První tři desky jsou zcela zásadní a dvojku Alpha mám o chlup před debutem. Pak je to Payne-éra od Aqua po Aura a z comebacku základní sestavy hlavně Phoenix. Další desky už začínají hodně vařit z vody, ale chápu, že i ty si své příznivce našly.

 

Pekárek
08.08.2020 19:10

Pěkné napsáno. Výborná kapela a moc fajn deska. Mám hodně rád i jejich pozdní tvorbu. Album XXX je naprosto vynikající. Nedoceněné.

 

Hivris
07.08.2020 20:37

Super recenze! Díky tobě objevuju hudbu, o který jsem zatím jen okrajově slyšel a nevěděl, kam sáhnout na první pokus. Asia - Arena mi dnes večer neskutečně sedla, výborný náladotvorný album. Hlavně "The Day Before The War", úžasnej opus s nápaditými změnami a skvěle načasovanou gradací.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist