Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Daveyy
22.07.2020 15:59

Tuhle desku jsem nikdy moc nemusel. Proto dost nechápu ten povyk kolem... Podle mě ušlápnutí stranou a veškerá energie pryč! Horší už jsou pouze 1997 - Remains a 2007 - Metal.

 

Kropis
22.07.2020 15:16

Jen tak pro pobavení tady je odkaz nejnovějšího pěveckého zářezu od Randalla. :))
https://www.youtube.com/watch?v=xFjvgkihs7s



 

Demonick
22.07.2020 13:37

Tu sa nedá nič iné len súhlasiť s kolegami podomnou. Škoda toho nepodareného "šušlania" v speve, inač je Set The World On Fire určite fantastická doska a mne osobne ani nevadí rázny odchod od technického thrashu do melodickejších vôd. Ináč by sme tu nemali dokonalú baladu Phoenix Rising (TOP od Annihilator!), melodické hitovky Sounds Good To Me, Snake In The Grass, sekaným riffom okorenenú nezabudnuteľnú titulku, rockerskú No Zone, neuveriteľne hravú šlehu Brain Dance či samotným Jeffom asi 5x vykradnutú Knight Jumps Queen.

 

seventh
22.07.2020 11:43

Přidávám s k těm, kteří považují třetí album za jedno z nejzdařilejších v diskografii Annihilator. Rok 93 zastihl Jeffa Waterse ve vynikající skladatelské formě a deska je k prasknutí narvaná skvělými songy.
Vlastně jedinou chybičkou na kráse je poněkud zprzněný mix zpěvu, který extrémně zvýraznil sykavky a Aaron Randall díky tomu (nebo spíš kvůli tomu) vypadá, že by potřeboval několik intenzivních konzultací u logopeda.
Jak ale dokazují koncertní záznamy z té doby (dohledatelné i na YT), Randall vážně nešišlá. Celé to v jednom rozhovoru koneckonců vysvětluje samotný Jeff Waters. Jednalo se tehdy tuším o nějaké vadné mikrofony.

 

orre
21.07.2020 20:58

Tak tenhle disk fakt miluju! Tady sedí všechno. Watersův jednoznačný vrchol a navrch obklopen nejlepší sestavou v historii kapely! Vlastně škoda, že Randall nezůstal déle, ale sestava se rozpadla už koncem roku 93 před odjezdem do Japonska. Tam už bubnoval Randy Black a vrátil se Dave Davis jako basák. Wayne nedostal povolení. Hrálo se s jednou kytarou.

 

Imothep
21.07.2020 13:14

Desku jsem i pres stylovy odklon bez problemu prijal uz v dobe vydani. To, ze ji spousta ortodoxnich odmita muze byt zpusobeno vice faktory.
Osobne nevidim problem v muzice(kvalita byla zachovana). Ale nekomu proste mohl vadit ten vtipek v Brain Dance, kde si Annihilator v podstate delaji legraci z vlastni tvorby na predchozich deskach, jako by se od stareho materialu chteli uplne oprostit. Nekdo to proste mohl pochopit po svem a tu parodii nevzal(vcetne me). A nepomohlo tomu ani o par let pozdeji vzkriseni Alice(najednou zas byla Jeffovi dobra) a reunion s R. Rampagem(byt dle meho nazoru vcelku povedeny).
Proste na nektere veci se nesaha - fans si pamatuji :o)

 

Louža
21.07.2020 11:46

Uvolněné a skvěle poslouchatelné album v mnoha ohledech rozvíjí a o kousek přesahuje svého předchůdce. Místy je mu ale až moc podobné.

 

Son
21.07.2020 08:45

Tohle je skvost, na který se žádná z jejich desek nechytá. To, co začali hrát po King, je jen slaboučký odvar z předchozích desek. Neffovi by prospělo netlačit tolik na pilu, kdyby se nezavíral jen do metalového pouzdra, výsledná alba by zněla přitažlivěj.

 

Alda
21.07.2020 07:33

NEJlepší ANNIHILATOR!

 

Tomáš
21.07.2020 06:19

Úvod některé skladby z této desky byl použitý jako znělka metalového pořadu, který běžel i v naší televizi.

 


 

 

 

 

TOPlist