Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Endyamon
19.07.2020 10:56

Jedna z najlepsich hudobnych biografii, co som cital. Ale jednu vec jej musim vytknut. Ako je detailna v Bonovej ere, tak sa tieto detaily postupne vytracaju v Brianovej, uz sa nejde tak do hlbky. Inak toto je problem aj inych biografii (IM, JP, Springsteen).

 

Stray
17.07.2020 21:11

Dobře premluvils mě, budou jen recenze a minimum věcí vynechám, respektive je zahrnu k následující desce, u které recka bude.

Dostaneš High Voltage, Let There Be Rock, Powerage, Highway To Hell, Back In Black, For Those About To Rock, Flick on The Switch, Blow UP Your Video, The Razors Edge, Ballbreaker, Stiff Upper Lip a Black Ice. Ve výsledku je to jen o dva články víc než jsem chystal.

 

Stray
17.07.2020 19:28

Uvidíme. Ještě je týden čas si vše rozvrhnout. Ty odstavce by nebyly krátké. Vidím to max na tři alba na díl. Ale jak říkám, uvidíme.

 

Kropis
17.07.2020 19:24

Tuto knihu mám snad již přes 10 let, koupil jsem ji tenkrát v levných knihách za doslova pár šupů a k dnešnímu dni je to jedna z nejlepších biografií, co jsem kdy četl.Opravdu skvost. Koupil jsem pak ještě několik dalších knih a vlastně to byly vyhozené peníze.
Hmmm tři nejlepší alba samostatné recenze... to bych tipl tedy Let there be rock, Higway to hell a Back in Black. Škoda, ačkoliv spousta lidí tvrdí, že AC/DC hrají celou kariéru to samé, tak já s tím nesouhlasím a samostatnou recenzi by si zasloušilo mnohem více desek.

 

Stray
17.07.2020 19:03

Rozhodl jsem se pro AC/DC formou profilů obsahujících po několika deskách na díl, tři nejlepší alba budou mít navíc samostatnou recenzi, začne se zhruba za týden. MERCYFUL FATE a KING DIAMOND začnou v září.

 


 

 

 

 

TOPlist