Boomer Space


Diskuse ke článku : GIANT - Promise Land
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

horyna
19.06.2020 10:03

Tak jsem testnul doporučené Strangeways a rozhodně milé a nečekané překvápko. Ještě se tím budu zabývat, třeba to časem zadělá i na možný stříbrný kulaťák.

 

horyna
11.06.2020 10:43

spajk: ne to nemusíš, ale pobavila mne ta první věta. V době netové se to snad ani nesluší :-) Vždyť je to všechno a většinou taky celé (tuto desku nevyjímaje) na Youtrubce. Když je tedy tak vychvaluješ, nedá mi to neposlechnout. Ale jistě víš jak to je s přijímáním něčeho nového. Já to mám tak, že TO tam musím cítit. Prostě tam to NĚCO, ta NADSTAVBA musí být. A pak také musím mít chuť do průzkumu jít.

Osobně mám v merku desítky a desítky (většinou sedmdesátkových alb-kterým se věnuji nejvíce) nahrávek, které si chci postupně objednávat, či tak tu rychleji, tu pomaleji činím. Takže seznam je obrovský a když mám něco dalšího přilepit, muší to bejt pořádná bombice:-)

 

spajk
11.06.2020 10:12

Tak ti ho mám půjčit?
Žádná druhá liga, ale prvotřídní aor https://youtu.be/odyVyiyb6Wk

 

horyna
11.06.2020 09:00

Spajk: žel bohu Strangeways nebudou. Neznám je, nemám zmapované a hlavně nejsou doma :-) Píši jen o muzice, kterou dobře znám a mám léta naposlouchanou. Samozřejmě u novinek se tato praxe vylučuje, neb s nimi je to na dlouhé lokte. Možná jsem je v době vydání Promise Land testoval, páč jsem chtěl vědět, odkud se ten Terry vzal. Tipnul bych na druhou ligu. Nejsou nijak horentně známí. I když jasné, úspěch/neúspěch, znalost/neznalost, ať obecná, či soukromá kvalitu neumenšují.

 

spajk
11.06.2020 00:47

Super počtení, Obra tu máme rádi.
Tak někdy příště ty Strangeways, třeba Walk In The Fire, ne?

 


 

 

 

 

TOPlist