Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Alda
02.06.2020 20:37

Zajímal by mě názor fanoušků tohoto stylu hudby na novou desku kapely...
TEMPLE OF VOID - The World That Was 2020
... neb já jsem z toho docela "odvařený", líbí se mi to hodně...jako bych tam slyšel starý PARADISE LOST smíchaný s... WINTER...SEMPITERNAL DEATHREIGN???

https://www.youtube.com/watch?v=JpaSPT0j3jQ

 

Smolik
21.05.2020 14:57

Já mám raději kapely, které hrají melodičtější death jestli se tomu tak dá říkat jako jsou Insomnium, DT nebo věci dm jen načichlé jako Gojira. Zaujal mě Shadow of Intent, předposlední Cattle Decapitation stejně jako předposlední The Black Dahlia, mám rád klasiku jako jsou At The Gates, ty brutálnější věci tolik neposlouchám, třeba ani Nile mě moc neberou. Ale Gorguts můžu, Beyond Creation také, Archspire, Spawn of Possesion a samozřejmě Obscuru mám také rád. Ale Ulcerate s tímto je něco jiného. To album je jedinečný atmosférický monolit, fakt si to užívám. A baví mě to i ve sluchátkách když jdu běhat do lesa a nebo u nás do hor, do té čisté hlavy při běhání to vlezlo úplně samo :-D

 

Valič
20.05.2020 22:50

Smolik: Relativně kvalitních death metalových desek vychází pořád celkem dost, ale většině z nich bych nedal víc než 80%. Hodně se mi líbí třeba poslední tři alba od Cattle Decapitation, ale u nich mi dost vadí ty otravné pitvořivé vokály. Celkem dobré jsou i poslední věci od Nile, Benighted, Hideous Divinity, Aborted a kupodivu mě celkem zaujali i noví Devourment, které normálně vůbec neposlouchám.

 

Smolik
20.05.2020 15:43

2Valič - přesně jak říkáš, budu dlouho pátrat, co mě naposledy z příbuzného ranku tolik sedlo. Snad Colored Sand? Ale to je zase něco trochu jiného, Ulcerate má neskutečnou atmosféru. Mluvit o měknutí v tomto extrému je naprostá blbost. Je potřeba si to užít, protože lépe to už snad nejde. Nebo že by snad příště? Pamatuji si, že podobné věci jsem si říkal kdysi dávno u Death - Symbolic. Potom přišlo A sound... a i když to bylo technicky dotaženo asi k větší dokonalosti, neužíval jsem si to tolik jako Symbolic.
Stare Into Death And Be Still samozřejmě těžko bude mít takový dopad na scénu, ale zásadní dílo to je.

 

Valič
20.05.2020 12:35

Pekárek: Tak tady bych si dovolil nesouhlasit. Tahle deska není bomba, ale přímo MATKA BOMB, jak by řekl ten maník ze Tří tygrů. Podle mě je to jedno z mála alb z poslední doby, které snese přímé srovnání s uznávanými žánrovými klasikami z devadesátých let. Já osobně kapely z této „vědeckotechnické“ odnože death metalu už teď moc neposlouchám, ale tohle mistrovské dílo mě opravdu položilo na lopatky. Recenze je také povedená, se Sickym se sice v hodně věcech neshodnu, ale jsem rád, že aspoň na něco máme podobný názor. :-)

 

Mickej
20.05.2020 10:51

Diky za recku. Novinka je luxusna zalezitost. Radost pocuvat.

 

sicky
20.05.2020 08:18

díky hoši :)

 

Smolik
19.05.2020 21:41

Je to pecka, konečně jsem s bandou našel společnou řeč a novince propadnul. Recenze je také výborná, díky za ní.

 

Pekárek
19.05.2020 16:55

Zdar Sicky, vypadá to na bombu.:) Pěkně napsáno.

 


 

 

 

 

TOPlist