Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Valič
14.05.2020 14:13

Ta recenze není špatná, ale je pravda, že mě při jejím čtení dost bolelo mezi ušima. Předpokládám ale, že žádný z těch pěti fanoušků, které u nás kapela pravděpodobně má, s jejím pochopením problémy mít nebude, a posluchači Burzum nebo Mortician tohle asi fakt číst nebudou. Desku jsem si pro zajímavost poslechl a kupodivu jsem to ve zdraví přežil. Pan Igorrr je bezesporu velký hudební vizionář, já jen doufám, že už to martyrium nebudu muset nikdy absolvovat znovu (tím myslím poslech té hudby, ne čtení recenze). :-)

 

Stray
14.05.2020 13:42

Dodatek po pročištění: Mám chuť napsat, že už sem dneska nechci, ale večer mám připravit zas další článek, tak to asi nevyjde. Já jsem i díky tomuhle prostě nastavenej tak, že myšlenkově náročnější texty už jsou nad rámec, už mě fyzicky bolí. Cítím ohromnou nechuť být s tím v kontaktu. To je celé, netvrdím že je to blbě, ale pro mne to může být blbě.

 

Pekárek
14.05.2020 13:33

:) Chci, aby přemýšlel, to je vše. A třeba se pak i pobaví.

Ale jinak rozumím. Samozřejmě by bylo dobré takhle psát.

David Ch.: Díky

 

Valič
14.05.2020 11:05

Ale on styl té recenze celkem odpovídá hudební náplni alba, která se mi jeví jako takový bizarní neuchopitelný "amorfní chuchvalec" určený pro nezávislé myslitele, kosmonauty, neurochirurgy, schizofreniky... a Pekárka. :-)

 

Pekárek
14.05.2020 10:46

To je vtipné s tou matematikou:)

 

Stray
14.05.2020 10:40

Za mě je to také dobře, Davide. Mít zatuchlé stránky s většinovým zastoupením osmdesátek by bylo nešťastné. Pekárek není jedinej, kdo to tahá aktuálním směrem, i Sicky je spíš modernista... Ta má poznámka nebyla napsána z pohledu obavy ze stylového zaměření webu, ale díky způsobu vedení článku, jak mi někdo trefně řekl: "cítím se po té četbě jako kdybych zrovna dopsal písemku z matematiky". :-) Prostě některé články skoro až psychicky vyčerpávaj. Já to musím číst všechno, protože to zakládám a připravuju pro zveřejnění, ale když jsem se nad tím kolikrát zamyslel a představil si sebe v roli čtenáře, tak bych se na tu četbu po šesti řádcích vysral, fakt, jednoznačně bych skončil. Proto jsem to napsal, ne z toho důvodu, že dotyčný píše o moderní hudbě. Zkrátka, přemýšlet nad čtenářem je víc, než si něco svého šulit a tvářit se kdovíjak nejsem chytrej, přemýšlet, jak si nad tími může příjemce lépe pochutnat, není smyslem této činnosti někomu zlámat mozek.:-)

 

David CHlíbek
14.05.2020 09:42

Za mě jedině dobře, že se zde díky Pekárkovi objevují právě takové tituly jako Igorr, BLOOD INCANTATION, My Dying Bride a Maere, alespon se trochu zčeří zatuchlé vody 80 tkového hairmetalu :-)

 

Stray
11.05.2020 09:49

Psal jsem to pekárkovi do mailu, páč mě to přišlo lepší touhle cestou než veřejně, odpověděl mi: "...Klidně to tam dej. Ať vědí, že to v rámci našeho miniteamu má nějakou dynamiku. Navíc máš pravdu. Díky za postřeh." no tak já to sem tedy dám...

SUBEEROVATÍŠ!

 


 

 

 

 

TOPlist