Boomer Space


Diskuse ke článku : SAVATAGE - Streets / A Rock Opera
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Alda
04.05.2020 22:11

Jak mám SAVATAGE rád, tak s touto deskou jsme si nějak nepadli do noty, nějak se do ní pořád nemůžu dostat... podobné jsem to měl i s The Wake of Magellan, ale tam už je to v pořádku, paráda :-)

 

horyna
03.05.2020 20:05

Šel bych snad i na 100 % :-) Dlouho předlouho jsem tuto desku nedokázal docenit. Je tam hodně myšlenek, hodně podnětů a taky hodně inspirací. Savatage spojují několik stylových škatul do jednoho velice homogeního celku, který má dar (narozdíl od jiných paplalů) vás svou pestrostí postupně zpracovávat. Je to extrémně sofistikovaná práce, snad jejich nejkomplexnější. Návaznost a prokomponovanost jednotlivých kompozic je na velice vysokým stupni jak skladatelské erudice, tak hráčské dovednosti. Nejen tato deska je dodnes důkazem, jak velkou a výraznou byli Svatage kapelou. Díky za recenzi.

 

Kuklač
03.05.2020 15:37

To sa ani nechce veriť že je to skoro 30 rokov čo som prvý krát počul tento album. Savatage boli vždy v mojich očiach jedna z naj nedocenených kapiel aké tu kedy boli.......paradoxne asi pred týždňom som si ho púšťal. Pecky ako Streets, Jesus Saves, Strange Reality či geniálna Ghost in the Ruins a Believe boli vždy moje topky. Celkovo však album asi mal vyjsť ako 2cd ako aj bolo tušim plánované ale to už je historia. Moje hodnotenie 8/10.

 

Mauglí
02.05.2020 20:25

Moc hezké počtení o oblíbené grupě na sobotní večer, díky Strayi. Jdu nasadit "Streets"!

 

Hooya
02.05.2020 19:09

Album, které mě dostalo k Savatage. Srdcovka. Jonuv vrchol po stránce pěveckých dovedností je na minulé desce, ale tady mi od nej jaksi vždy přišlo víc od srdíčka. Možná to dělaly ty baládky, možná taková muzikálnější atmoska. Pro mě je to s následující deskou vrchol této výjimečné grupy.

 

down
02.05.2020 17:44

K tomu Jonovu hlasu ...mě vždycky připadal, že mu při tom musí každou chvíli rupnout cévka, nebo něco podobného. Ale je nezaměnitelný. Zachary je dobrý, ale Jon to dává líp :)

 

Pekárek
02.05.2020 13:16

Stray moc pěkně popsal výborné album. Nedávno jsem ho zas dost poslouchal a zas jsem se do něj dostávál poměrně pomalu. Chce to klid a "muzikálový přístup". Pak teprve člověk vše ocení, hm ta kytara. Deska mi při četbě recky v palici pěkně hrála.:)

 


 

 

 

 

TOPlist