Boomer Space


Diskuse ke článku : NIGHTWISH - Human. :||: Nature
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
27.04.2020 12:39

Demonick: Říkáš, že předkládám krátká, jasná a srozumitelná sdělení? Tak to je velice dobré znamení. :-)

 

Demonick
27.04.2020 12:35

Ja tým tvojim recenziam neprídem na chuť asi nikdy, veď aj túto som dočítal ledva do polovice...
Kým články Straya zhltnem zväčša na jeden nádych, v tých tvojich som dopletený po prvom odstavci. Ale proti gustu... :-)
K albumu - tých 7/10 je asi adekvátnych. Druhý disk odpad, ktorý nema s NW nič spoločné, a ten prvý by zniesol ešte pár skladieb naviac. Chabých 9 veci je za 5 rokov hrozne málo! Obrovský potencial Floor opäť trestuhodne nevyužitý, gitár čoraz menej a omnoho viac folkového fidlikania. Mám veľký strach, s čím príde NW na ďalšom albume, hoci tu to ešte ako tak funguje :-(
Ak autorovi nešmakuje How´s The Heart, tak táto verzia by ho snaď zaujať mohla:
https://www.youtube.com/watch?v=yYtkPpFYzOo

PS: V poslednej dobe si častokrát dávam neprávom podceňovanú Imaginaerum, a to je dámy a páni lahôdka ♥

 

Louža
27.04.2020 12:35

sicky : Avantasia je v první řadě zavedená nadnárodní firma, která generuje všem zúčastněným velmi pěkný peníze a z toho prosím vycházejme. Když de Jarin na koncert s rodinou na německoj metálek, kterej je tak trochu operní protože tam béká víc těch zpeváku a některý fakt visokou fistulí, tak stojim vedle Jarina a řikám si, ty vole, voni maj tu fistuli fakt vysokou. A ty progresívní heavz pecky jak rajm of dí enjšnt merínr...už patnáct let furt stejný. A furt stejně dobrý. Proč to tady de a u Nightwish už ne? Proč kapela, která byla tak plná citu a touhy plná nadprůměrných až velmi dobrých muzikantů zdegenerovala na pseudosymfonický motorhead?


Fenris 13 : neřikej mi to! Tohle mi vůbec neřikej. Já stál před dveřema a znaleckým okem jsem vyhodnotil, že tam Laiho určitě nebude, takže jsem tam nešel...kurňa jestli byl něco můj největší epický koncertní fail, tak je to tohle. Když jsem se pak doslechl jak to proběhlo, neměl jsem daleko k tomu se jít utop

 

Pekárek
27.04.2020 10:45

Sicky: :)) Přesně tak, doprovod na akci bych určitě zvládnul a možná se i trochu těšil.

 

Fenris 13
27.04.2020 10:44

Já je viděl třikrát a nejstarší vystoupení rozhodně nejlepší, teď už bych na ně nešel... Jo, tenkrát v Akropoli na turné k Wishmasterovi, to byl masakr předskakovali SYNERGY (včetně Alexi Laiha) a tenhle koncert řadím k těm nejlepším, které jsem zažil. Tarja zpívala líp jak z cd, kapela pařila jak o život a finální Wishmaster odeřvalo publikum tak, že jsem se bál že Akropole spadne. Staré zlaté časy, teď je to fakt kulturní instituce pro rodiny, jak píše Sicky. Vpodstatě něco jako RAMMSTEIN :-))) takže pokud to nějakého mládežníka přivede k tvrdé muzice, tak je to vlastně všechno jak má být :-)

 

sicky
27.04.2020 10:30

Nightwish je v první řadě zavedená nadnárodní firma, která generuje všem zúčastněným velmi pěkný peníze a z toho prosím vycházejme :) Z mého pohledu vymysleli vpravdě ženiální byznys plán, páč ten jejich cirkus má neskutečně obrovskou cílovou skupinu :) Pro takovýho Jarina ze Lhoty, když chce jednou za rok vzít manželku do Práglu za kultúrou, ideální záležitost :) Stejně jako pro děcka, kteří si chtějí udělat selfíčko na drsným metalovým koncertě. Nakonec ani ten starý rockový bard i když frflá tak ve finále nepohrdne :))

 

Fenris 13
27.04.2020 10:10

Nightwish už ne. K čemu je zpěvačka jako je Floor, když Tuomas neví co s ní? Když si budu chtít pustit takový ten pompézní skandinávský melodický metal, tak sáhnu po DYNAZTY nebo KELDIAN.

 

Louža
27.04.2020 09:44

Hm. Podle mě by se měl Thuomas na ten metal už konečně vysrat, když už to stejně necítí a na jeho bočních projektech je to víc než znát. Z celý první kolekce vyberu jedinou skladbu a to je Harvest, kterou ještě navíc zachraňuje jen ten borec na píšťaly. Jinak čistá nula. Bravo Thuomasi, takhle podělat studiovku to je teda kumšť. Ještě horší než posledně. Kouzlo Nightwish je pryč. Soundtrackovka na cd 2 je zajímavější, tam je vidět že to principála bavilo ale zase tam tak nějak chybí...ehm...ten zbytek kapely. Jako hezký, ale tohle má jako podkres pod film kdejakej hollwoodskej spektákl. A navíc ta eko agitka do toho, no tak doufám, že jsi prodal svojí sbírku bmw, jezdíš na koloběžce a bydlíš v chatrči...

 

Pekárek
27.04.2020 07:03

Honza H.: Není třeba řešit. Tady s klukama je to fajn:)
Stray: Díky!

 

Honza H.
27.04.2020 01:33

A jak vysoká je z Crazydiamond výstupní klauzule ? To jen aby oddělení headhunterů ve Sparku vědělo, kolik a v jakých bankovkách mají do igelitky připravit...

 

Stray
26.04.2020 22:22

Největší Pekárkovou recenzentskou slabinou je fakt, že je v podstatě hodný člověk. :-) Nejde o to, zda-li s článkem souhlasím nebo nesouhlasím, je to prostě skvělá recenze. Napadá mě, že bych ho měl platit jako FC Barcelona Griezmana. A co z toho plyne -> Nejvíc by mě nasralo, kdyby dostal laso ze SPARKU!

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist