Boomer Space


Diskuse ke článku : SYLOSIS - Cyrcle Of Suffering
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
09.03.2020 17:06

Úprava :... tím pro čtenáře, kteří něco podobného vyhledávají, líp. Třeba já mezi ně nepatřím.

 

Stray
09.03.2020 16:29

Na hluboké rozbory podobné hudby po vzoru MP model 2004-2008 už mě neužije. Nudí mě to psát, natož číst, čím víc jiných lidí to tu bude psát, tím pro čtenáře líp. Já si třeba myslím, že Pekárek má mnohem blíž k naturelu Metalopolis ve vrcholném období než já, mě víc baví napsat, že kapela hraje pro lidi, co třicet let marně vyhlíží, kdy se do módy dostanou znovu trvalý :-) , než dělat důslednej rozbor nějakého tvrdého díla a jít skladbu po skladbě. Mě to prostě nedělá radost se v tom hrabat tímto způsobem.

 

Widl
09.03.2020 16:07

Sylosis si jedou pořád to svoje a pro mě je to jen a jen dobře. Už mi přijde podezřelý, že se mi tu líbí věci, který přijdou recenzentům tuctový :D Sice to není jejich top album, to je u mě Edge of the World, ale pořád je to prima. Já metalcore neposlouchám, ale tady ten mix metalcoru se vším možným se mi tuze zamlouvá. Jedna z mála mladých kapel (no, mladších), která má vlastní ksicht a je poznat. Ty úžasný kytary je vždycky prozradí :)

 

Alda
04.03.2020 12:19

Tato recenze je samozřejmě taky výborná, to je bez debat, ale k Abigail mám bližší vztah, neb je sleduji od začátku, zatímco Sylosis jsem "objevil" teprve včera. Dnes jsem to poslouchal zase a když jsem včera psal, že mám pocit, jako bych to už někde slyšel, tak už vím kde! IN FLAMES, SOILWORK, mám tím na mysli ty zpěvné refrény a fakt bych tomu dal 80%.

 

Stray
03.03.2020 21:43

Recenze je sice psaná poslepu a levou nohou, ale je upřímná. :-) Trochu sere, že vyšla po té Sickyho, která byla na rozdíl od ní označena jako výtečná, ale to už tak nějak ke koloritu věcí patří. Těším se u dalšího článku za týden. :-)

 

Alda
03.03.2020 21:16

Sylosis jsem dodnes de facto neznal, ale snažím se poslechnout si všechna zde recenzovaná alba (až na výjimky, kdy předem vím/tuším, že by mě to určitě nebavilo) no a toto mě... baví!
Při prvním "nástřelném" poslechu jsem měl pocit, jako bych to už někde slyšel, pak jsem to dal do sluchátek, přes bedny a...líbí! Nic nového, nic objevného, ale mě to nějak něčím zaujalo... 60% je moooooooc málo, za mě minimálně 70-80%!

 


 

 

 

 

TOPlist