Boomer Space


Diskuse ke článku : ČAD - Zabi ma!
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

J.Rose
15.01.2020 15:08

crust_grinder:
Super přístup a nadhled pane. Jinak mám Čad taky docela rád. Je to vlastně jediná kapela, kterou si poslechnu, pokud jde tedy o ten Crust - hard core atp.
Viděl jsem je před lety, jako předkapelu Napalm Dead, které poslouchá má žena a nebylo to vůbec špatné. První skladba kterou jsem od nich slyšel, byla Konflikty a hned mě dostala, hlavně ten pravdivý text :-)

 

crust_grinder
15.01.2020 14:19

Ako už hovorí môj nick ja mám crust rád. A nebudem sa tajiť tým, že mám rád Čad. Súkromnej vojne a Bastardovi by som bez hanby naparil 10, koncerty ma bavia, nájdu sa u mňa CD aj merch. Ale cením túto recenziu, v niečom podľa mňa prehnane prísna, vo väčšine však reže do živého. Ja osobne by som dal albumu 6/10, chápem že niekto môže mať iný názor vkus aj dať vyššie ale toto 10/10 od istých kruhov mi tiež prišlo trápne. Pre mňa ako hudobníka by to bolo až frustrujúce si nevypočuť absolútne žiadnu kritiku. Ok pri jednom, dvoch albumoch sa to asi stane každý sa raz dostane k svojmu opus magum, ale najlepšie to vystihuje odpoved jedneho nemenovaného rádia prečo dal tomuto podla neho bezchybnemu albumu 10/10, ked album Bastard bol to najlepsie co vydali a dal mu 10/10. No preto lebo je lepší :D

 

Pekárek
13.01.2020 22:39

Tohle navazovalo na Youtube na klip Čad:
https://www.youtube.com/watch?v=p6q7jR63dGc
Fakt jsem se pobavil:)

 

Stray
13.01.2020 20:43

Alda: Dík. To je perfektní, jsem rád, že jsem doporučil hudbu dle gusta. :-)

 

Alda
13.01.2020 20:41

Gratulace, Strayi, k sedmi letům na "scéně", a gratulace k pěkné a vtipné recenzi, díky které jsem se dostal ke skupině ČAD, o které vím, že existuje, ale de facto jsem je dnes slyšel poprvé - na základě tohoto článku - a... po třech posleších za sebou konstatuji, že líbí, že si to ještě pustím, a že 50% je OPRAVDU, ALE OPRAVDU MÁLO! :-)

 

Kelly
13.01.2020 20:16

Slovenský Alkehol nebo Harlej v tvrdší podobě. Také hrajou furt to samé a popularita velká. Ze všech jejich desek bych poskládal jedno perfektní dvojalbum :-) Ale nechť si každý užije dle svého gusta. Já taky nikoho nenutím oslavovat Cryptic Slaughter :-)

 

Tomáš
13.01.2020 19:24

Tož zatím jsem to slyšel jen jednou, je to podle mně méně výrazný album než Bastard nebo Ťažký kov. Zvuk slušný.

Souhlasím s tím, že to je takové "na jedno kopyto", ale to k tomuto stylu asi tak nějak patří.

Za mně jsou velké pozitivum texty v domácím jazyce.

Hype kolem toho je fakt velký, ale tak snad to aspoň možná přitáhne pár dalších zájemců k metalu ne?

 

Stray
13.01.2020 13:25

Vysoká návštěvnost dneska. :-) Mě se to jeví jako normální průměr, stylově to není můj šálek a zvuk to má parádní. Možná bych je spíš přirovnal k ENTOMBED z doby okolo roku 2000. Recenzi jsem napsal jen z toho důvodu, že z novinek naprosto nic není a o téhle desce jsem slyšel jen samé superlativy, což se pak tlouklo s tím, jak jsem to slyšel sám. Taky bych v sálu asi nevydržel, přeci jen jsem už trochu starší člověk. Dík za prozatímní příspěvky.

 

Honza H.
13.01.2020 13:19

ČAD mají odezvu slušnou, spoustě lidem se jejich muzika líbí, budiž jim přáno.
Mně však jejich tvorba naprosto míjí - a to až tak, že jsem musel při jejich koncertu odejít ze sálu (byli předloni předkapelou Tankard, moje jediná zkušenost s ČAD), což se mně stalo snad úplně poprvý v životě, protože jinak všechny předkapely vždycky poctivě sleduju a nemívám s tím problém ani v případě, kdy nehrajou úplně podle mýho gusta. Ale u ČAD jsem to prostě nedal....

 

J.Rose
13.01.2020 12:52

Súkromná vojna a Ťažký kov, jsou podle mého jejich vrcholy. Těm bych těch 80% klidně dal. Jinak mi tak trochu připomínají AC/DC. Všechny desky znějí + - stejně.

 

sicky
13.01.2020 08:59

Já je beru jako prdel :) Pro mě to jsou takový metalovější Horkýže Slíže, prostě nadsázka, legrace.. Nějakou uměleckou hodnotu bych v tom nehledal, což ale samozřejmě nevylučuje, že mohou být populární ..

 

NDR
13.01.2020 08:48

Ano, druzina kamaratov pri korytkach sa chvali navzajom, je to mile a usmevne. Akoze standardne remeselne parametre to ucite ma, ale umelecky na ten "hype status" ta hudba v ziadnom pripade nestaci. Trochu sledujem Chrappu v odlisnom, spisovatelskom prostredi a nerozumiem ci tomu skutocne uveril, nejakym lokalnym oceneniam a tak ...

 


 

 

 

 

TOPlist