Boomer Space


Diskuse ke článku : LED ZEPPELIN - Led Zeppelin
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
20.12.2019 11:36

flooder: To mě mrzí. :-)

 

flooder
20.12.2019 11:30

V Brně žádné tramvaji nejezdí, ale šáliny.

 

Stray
20.12.2019 11:14

Kelly: Nejsem zrovna energický sangvinik. Třeba bych zrovna nevěděl, co mám říkat. :-) Mám určitej odstup prostě vždy, zvlášť u nových lidí, ne nějak velkej, ale jistá dávka nepotřeby pohánět hovor stále vpřed u mne existuje.


STRÁNKÁM SE DAŘÍ!

 

Kelly
20.12.2019 10:24

Stray: OK, respektuji tvojí interní Crazy Diamond bublinu :-)

 

Stray
20.12.2019 10:20

Sicky: Ono to je právě tak, že ty makabrózní diskuse, co si říkaj o smazání, většinou vybobtnaj z něčeho úplně nevinného, takže ono se pak těžko odhaduje, co z toho smazat a co nechat, nerad bych se někoho dotknul tím, že mu smažu úplně banální koment.

Kelly: Nikdy jsem se nevyhýbal střetnutí s čtenářem, ale na druhou stranu nikdy jsem si s žádným plánovitě nedal sraz a asi to tak i dodržím, jedině se třeba domluvit před nějakou akcí (třeba typu Metalfest nebo menším koncertem v Praze). Když se někdo neznámý ke mně přihlásí v průběhu nějaké akce, tak to byl zatím vždy příjemnej pokec, což se stalo asi tak pětkrát, pak někde na ulici v Plzni to bylo ve třech případech a jednou dokonce v tramvaji v Brně (holt stále ještě čerpám z fotky na Metalopolis). Samozřejmě existují i jiné případy, když jsem letos šel tou dlouhou závěrečnou cestou kolem hradeb do areálu Brutal Assaultu, tak zpoza mne z chumlu lidí někdo zařvat "Jéééé Crazy Diamond", nebylo poznat kdo a o co jako šlo, spíš mě to přišlo jako provokace, tak jsem prostě šel dál. :-)

 

sicky
20.12.2019 09:55

Ještě aby návštěvnost nestoupala, když tady aktuálně jede takovej bulvár :) To se lidem líbí. Můžeš klidně přestat psát články, budeme se tady jen hádat a návštěvnost je zaručená :)
Jinak smazat diskuzi je podle mě ok, pokud jsou to nějaký nesmysly, nemá cenu, aby tu visely navždy :)

 

Kelly
20.12.2019 09:53

Stray: Kdyby bylo v Dobřanech plno, tak se přimluvím v Horních Beřkovicích - tam mi drží malý pokojíček pan primář - můj spolužák z gymplu. Krásná zahrada :-)

Jinak nelítáš v kosmu sám - tam lítají všichni, kteří svůj koníček nabízejí ZADARMO pro veřejnost a doufají, že to svět ocení. Osobně si myslím, že staré pořádky v hudbě skončily odchodem Lemmyho. Vyšší moc to vidí tak, že jsme blázni :-) A měřítko návštěvnosti je pragmatický ukazatel, jak je tvůj web ceněný mezi fanoušky dobré hudby.

Tak mě napadlo, že bych rád osobně poznal takového posledního rockového mohykána. Staré páky by měly držet pospolu.

 

Stray
20.12.2019 09:39

Kelly: Máš pravdu, dá se říct, že jsem proti mazání a není mi moc příjemný mazat cizí příspěvek (pokud tedy není vyloženě útočnej a hovadskej), spíš u těch svých mi to nevadí, tam se to může akorát zlepšit.:-) O lůžko na uzavřeném oddělení 17 B v lesoparku u Dobřan jsem zatím ale nevolal. :-)

Ale volal jsem včera kolem oběda Sickymu, co a jak si jako myslí o té diskusi. Natěšen na to, že řekne něco jako: "odpálíme Dartha do samsáry" (jak zpívá Štorm ve skladbě MASTER´S HAMMER o tom pavoučkovi) :-), i představa seržantky Ripleyové posílající vetřelce i s jeho láskou skrz průduch do kosmu mě napadla, tak skrze tohle všechno na mne od Sickáče dopadla taková laxní odpověď a sice, že už jsem se vážně zbláznil a že už je toho moc. No a pak přišlo to mluvení do duše o tom, jak to čtenář vidí z úplně jiný perspektivy, že ten web, to vypiplaný děťátko, pro nikoho tolik neznamená a že sem prostě jenom, ať už někdo pravidelnej nebo někdo náhodnej čumne, stejně jako třeba já občas někam jinam (za sebe můžu říct, že si diskuse vůbec nikde nečtu a nezajímají mne), a jde, a kdyby ten web nebyl, tak budou ty lidi chodit zas na jiný weby a svět se bude točit dál, no a já najednou zjistil, že v tom kosmu lítám sám. Návštěvnost stránek je ale momentálně výtečná a to je myslím zásadní! :-)

 

Kelly
19.12.2019 21:32

To je alibistická berlička část diskuze smazat a říci ať to smazaní neberou osobně. To už jste to měl pane domácí smazat celé, jako už se tu několikrát stalo.
Jinak krásné a pohodové Vánoční svátky a klid v duši, Strayi.

 

Stray
19.12.2019 12:45

Po dohodě se Sickym, který mi k mému velkému překvapení sdělil, že už jsem se vážně zbláznil, jsem se rozhodl část včerejší diskuse odmazat, to jenom aby to někdo nebral osobně.

 

S.C.A.Lytch
18.12.2019 15:39

Když už jsme u těch Zeppelinů, tak něco pro odlehčení - tip k poslechu:

Olympic - Nechoď dál

Kdyby někdo nechápal, tak hned potom může dát Whole Lotta Love :)

 

natias
18.12.2019 14:42

Já si myslím, že by stačilo trochu nadhledu. Svého času jsem hrál v kapele, kde jsem hudební nápady na nové skladby nosil převážně já a kde jsem vlastně byl také hlavní tahoun kapely.A občas se mi stalo, že nápad o kterém jsem byl naprosto přesvědčen, jak je geniální, tak mě ostatní spoluhráči shodili ze stolu, že se jim nelíbí ( podle nich byl třeba moc komplikovaný anebo zkrátka úplně nahovno, popř. další deset jiných důvodů ) A i když mě to neuvěřitelně sralo, tak jsem také okamžitě nerozpouštěl kapelu, protože ti blbci nepochopili moje "geniální" nápady :-) A nejhorší je, že po určitém čase jsem musel v některých případech těm blbcům dát i za pravdu. Já bych tu občasnou kritiku zkrátka nebral tak fatálně a buď si z ní něco vzal anebo bych nad ní mávnul rukou.

 

down
18.12.2019 13:51

Pravda je, že nejlepší místní češtinář by asi měl být majitel(recenzent), ale pokud to nebude "Y za I" , nebo podobný špek, tak to přece až tak nevadí. Na druhou stranu musím přiznat, že mě tyhle přestřelky celkem baví :). Kontroverze musí být!

Já osobně bych nic nemazal. Nedávno jsem náhodou narazil na svůj příspěvek, kdesi v diskuzi pod jednou starou recenzí(jinde) a nevěřícně jsem čučel jakou to nebetyčnou hovadinu jsem byl schopen vypotit ...to mi patří, bude to tam viset navždy(nebo do zrušení webu) a každý si může přečíst ten můj blábol.

 

Fenris 13
18.12.2019 13:22

Strayi, to je jen z toho důvodu, že tyhle stránky jsou opravdu skvělé a jedinečné a lidem na nich záleží. Já se díky nim dostal k hudbě, o jakou bych před čtyřmi lety ani nezavadil. A prostě každý by chtěl, aby ty stránky byly absolutně bez chybičky, což ale samozřejmě nejde. A veškeré připomínky na obsah/gramatiku/vzhled/vůni....dosaďte si co libo, směřují na pana domácího, tedy na Tebe. A Ty, protože jsi srdcař, který to tu tmelí, si každou připomínku strašně bereš, ačkoliv by se nad tím dalo jen mávnout rukou. Což chápu, tenhle web je Tvoje vypiplané dítě. Ono, je to ale jako v každé jiné práci, je potřeba umět rozlišit z čeho se posrat a na co se vysrat. Snad chápeš, co tím chci říct.

Jinak článek se mi velice líbil, hrubek jsem si nevšiml (holt jsem šel po obsahu a ne po formě), za mně ale zatím Tvým majstrštykem zůstává seriál o THE ROLLING STONES. Tam ale strašně moc práce udělal už Tvůj článek " THE ROLLING STONES, fenomén z časů úsvitu i soumraku rock´n´rollu" to byla tak parádní návnada, že se nedalo odolat :-)

 

Konnie
18.12.2019 11:24

Ne, tohle fakt nemá cenu... když si vzpomenu na tu smazanou diskusi s Norrem, tak mu musim dát za pravdu :-(

 

sicky
18.12.2019 11:16

Konnie btw, tady se musím Straye zastat, ta poznámka o těch hrubkách byla fakt zbytečně jedovatá, jsme tady na metalovým webu, kua a ne na nějaký konferenci učitelů češtiny :) a po informační stránce je to určitě nadstandard..

Je zbytečný se v tom takhle nimrat, prosím tedy zúčastněné neurážet se, nenasírat, nevztekat, neřešit. Zasmát se tomu a pokračovat :)

 

Konnie
18.12.2019 10:49

Stray: Vidím, že jsi nic nepochopil, což mě dost mrzí... Já neměla na mysli, že by stránky měly skončit, ale že Tvůj přístup k věci je sebevražednej. A taky nechápu o jaký nenávisti tady píšeš. Ty máš představu, že ten správnej kámoš je ten, co Ti bude mazat med kolem huby a plácat Tě po rameni v jakékoliv situaci??? To Ti bude hodně platný, až budeš po krk ve sračkách, aspoň Tě dorazí a urychlí tím trápení, viď :-)))
Tak si to užij, je to Tvůj boj...

Natias: Díky. Aspoň někdo rozumnej...

 

Natias
18.12.2019 10:19

Naprostý souhlas s Konnie. Ne každá kritická připomínka na recenzi se musí brát jako osobní útok na recenzenta. Já Konnie příspěvek bral jako věcný kritický příspěvek a to já neměl s recenzí problém ( ale já nejsem kdovíjaký fanoušek LZ a přiznávám, že gramatických chyb jsem si nevšiml ).

 

Stray
18.12.2019 10:18

Tak teď jsem pro změnu v šoku zas já. :-)

Jak to že se postup neosvědčil? Vždyť jsem Ti na maily vždycky odpověděl. Čekalo se něco víc? Akorát mě včera přišlo, že zrovna tahle věc mohla být spíš mailem a ty předchozí spíš veřejně. Proč to dělám? No rozhodně mě to v momentech jako je seriál LED ZEPPELIN pořád dost baví. Tu otázku si ale taky zhruba rok pokládám i mimo tento případ - hlavně potom co mě tento rok nasralo pár přispěvatelů a čtenářů, se kterými mám, právě díky těm bývalým přispěvatelům, vztahy doslova a do písmene na bodu mrazu (žádný strach, nenávidím vás stejně jako vy mne). Neboj, ono to skončí, stránky nemůžou do nekonečna čelit takové vlně nepřejícníků a lidí co si myslí, že je nějak ovlivňují.

LED ZEPPELIN měl být nejlepší seriál jaké tenhle web má, a pro mě jím BUDE. Nic odfláknutého jsem na tom článku nespozoroval.

 

Konnie
18.12.2019 09:25

Nestačím se divit, co rozpoutala moje "nevinná" poznámka na tuto recenzi :-) Kdybysem to byla tušila, tak bysem sem nechodila :-)))
Nejdřív se mi chtělo smát, ale poté, co prvotní euforie opadla, dostavil se spíš pocit zklamání a smutku...
Fakt dlouho sem přemýšlela, co na to odpovědět, ale nakonec mi došlo, že nemá moc smysl se v tom rejpat, ať napíšu cokoliv, stejně to ve výsledku může být použito proti mně :-)
Takže jen stručně:

Stray: Sorry. Moje poznámka o chybách asi mohla vyznít jako podpásovka, ale míněno to tak nebylo. Jelikož sou LZ moje srdcovka, tak mě PROSTĚ a jednoduše fakt zamrzelo, žes to nedotáhl "k dokonalosti". Tvá odpověď mě taky dost mrzí, ale ne kvůli mně, ale kvůli Tobě, jelikož z ní vyplývá, žes na to měl fakt málo času. Zde se přímo nabízí řečnická otázka: TAK PROČ TO, KURVA, DĚLÁŠ?
Podotýkám, že to je řečnická otázka a odpověď znát nechci, tu si polož sám a zkus být k sobě upřímný. Jak dlouho to takhle hodláš před sebou hrnout? Má to smysl? Nestačí Ti, žes byl na operaci, že polykáš prášky, abys mohl vůbec usnout...??? Ale jelikož nejsem první, kdo to tady už řešil, tak v tom už nebudu pokračovat. Nemám ráda kázání, ale už mě to fakt s... a musim to napsat...

Prowler80: Vidím, že mě máte přečtenou do detailu, Sire :-) Uznávám, že přechodníky mi nejdou, sem byla zrovna nemocná, když se probíraly :-))
Jen si dovolím drobnou poznámku: je NĚCO JINÝHO, když si tu mezi sebou v diskusi vyměňujeme názory, na něco si hrajeme, honíme trika nebo jen tak plkáme. To ať si každý píše jak chce, jak mu "zobák narost". Ale NĚCO JINÝHO je, když napíšu erudovanou recenzi, kterou vyvěsím všem na očích a předpokládám, že ji bude číst hafo lidí. Tam by se nějaká gramatická preciznost asi šikla :-)

Berry: Jediná konstruktivní připomínka v této diskusi, s níž nemohu, než souhlasit.
Jen na vysvětlenou: jednak to nebylo míněno ve zlém - viz odpověď Strayovi výše. Druhak: fakt nejsem neempatická mrcha, už sem se pokoušela na toto téma dříve korespondovat i emailem, ale postup se moc neosvědčil :-) Holt, komu není rady... :-)

Sicky: Sir mě pobavil. Máš malé bezvýznamné plus :-))

Omlouvám se, jestli to bylo moc dlouhý. Ale nešlo to jinak... Kdo ví, třeba to bude nakonec smazáno :-)))
Mějte se...

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist