Boomer Space


Diskuse ke článku : MICHAEL MONROE - One Man Gang
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

sicky
31.10.2019 18:33

Jako ty Rancid jsem vybral schválně protože, když odhlédneme od klobouků a účesů, tak je to prakticky to samé :) Schválně poslechni celou desku Troublemaker, pestré a muzikální je to cca stejně :)

 

Stray
31.10.2019 18:08

sicky: To je hrubé nepochopení podstaty hudebníků v mé recenzi. RANCID jsou punk, hrubá síla, svižné tempo, šlehání krátkými slogany, ne moc aranží, ne moc pestrá kytarová hra. Michael Monroe a jeho kumpáni jsou o něčem jiném, to je prostě pure-rock, já vím že se to těžko vysvětluje v Čechách - kde ti pod slovem rock vyjedou desítky buranovin nemajících žádný styl, ale tohle je trochu o něčem jiném, nečekám že to doceníš když nikdy nepřemýšlel nad tím, jak si upravuje pověstný účes služebně nejmladší Stoun Ron Wood. RANCID nevypadaj moc dobře, nehrajou moc melodicky a pestře a hlavně s tím stylem to taky nejde. Michael Monroe, to je jak o teskných tónech saxofonu v nějakém nostalgickém půlnočním hymnu, ale i o tom co si vzít za klobouk k tej tmavě červenej košili. :-)

 

sicky
31.10.2019 17:52

jako jó, šlape to, ale kluci, ruku na srdce, jsou to halekačky /vodrhovačky :) To byste těmhle pak museli dát 100% :)
https://www.youtube.com/watch?v=PkeApEWU8Pw

 

Fenris 13
30.10.2019 07:11

Neuvěřitelné, jak svěže a energicky zní tohle album. Mladší kapely mohou jen tiše závidět... Black Ties And Red Tape, Last Train To Tokio nebo Heaven Is A Free State, tady prostě není slabších skladeb.

 


 

 

 

 

TOPlist