Boomer Space


Diskuse ke článku : FLYING COLORS - Third Degree
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

horyna
03.06.2020 12:49

Geniality debutu se dvojka ani trojka už nedotkli, ale přesto to pořád nejsou špatná alba. Chce to čas, ale dvacet járů… abys to stihnul :-)

 

Louža
03.06.2020 11:31

Zajímavá filosofie :-) Je fakt, že někdy to dozraje časem. Například jsem nedávno po dvaceti letech upřímného nemítrádní zjistil, že Shadow Gallery jsou jedna z mých nej prog kapel s absolutně top vokálními aranžemi. No ale musím říct, že mě fakt překvapilo, když jsem si uvědomil, že zdaleka nejpoužívanější části z limitky posledních FC nejsou CDčka samotný, ale ty bonusový podtácky na pivo. O něčem mi to vypovědělo. No nic. Počkám dvacet járů a ono se to třeba usadí.

 

Pekárek
02.06.2020 23:13

Být tebou, ještě si ji párkrát poslechnu. Jde o dost syrovou desku. Právě, že k ní přistoupíš s tím, že nemůže dělat problémy, a ona je dělá:)

 

Louža
02.06.2020 15:00

Líbilo se mi první album FC a jsem velkým fanouškem druhého, které mělo velmi unikátní atmosféru a feeling. Takže tohle byla jasná volba. Nicémně ačkoli ho mám už půl roku doma, skoro ho neposlouchám. Nemám co bych mu formálně vytknul, ale ten obsah prostě brutálně nudí.

 


 

 

 

 

TOPlist