Boomer Space


Diskuse ke článku : HAMMERFALL - Dominion
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Alda
18.09.2019 22:13

Zasloužených 70%, muzika šlape, líbí se mi zvuk bicích. V podstatě to mám s HAMMERFALL podobně jako Fenris, první dvě alba absolutní nadšení... pak tak normál, ale když vydají řadovku, vždy si ji poslechnu... přece jenom Hearts On Fire je Hearts On Fire :-)

 

zdenos
14.09.2019 13:12

nechal jsem se ,,zlákat,,,. V poslední době jsem taky takovej ten hater Hammerfall, přijde mi, že od roku 2006 se jen opakovali, a to docela laciným způsobem s primitivními songy na tatáž témata se stejnými texty. Ušla deska Infected a dokonce i Revolution, ale i tak žádný zázrak. U Hammerfall si vždy můžu JEN vyzobat jednohubky z prvních 4-5 alb, a tím to u mě vadne.

K recenzi - líbí se mi vypíchnutí hlasu zpěváka, je prostě dobrej. Vlastně je škoda, že je obklopen lidmi, kteří pro to už dávno nemají zápal, a jen prodávají.

 

Fenris 13
12.09.2019 10:30

Hezky napsáno. V onom temné dávnověku byli Hammerfall jako zjevení, První alba jsem sežral aj s navijákem. Nebylo to originální, ale bylo to dobře a s chutí zahrané v době kdy prapor heavy metalu drželo jen pár otců zakladatelů. A musím říct, že koncert v Polné po vydání Crimson Thunder (imho nejlepší deska) byl naprosto fantastický. Pak se to ale začalo opakovaně opakovat a ani koncerty už nebyly to pravé, dvakrát jsem odešel v půli setu totálně znuděn. Ale recenze navnadila, asi tomu dám šanci. Díky!

 


 

 

 

 

TOPlist