Boomer Space


Diskuse ke článku : KORN - The Nothing
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

gotta
17.09.2019 23:32

....hodně slabé. Řekl bych, že je to klasická mainstreamová limoška. Kapela, která dřív udávala tempo, je jen rádiová hračka.

 

sicky
17.09.2019 14:23

tak nakonec to až zas taková pecka není. V rámci diskografie možná lehký nadprůměr. Korni podle mě tratí na tom, že vydávají desky ob rok, kdyby z posledních třech udělali best of, tak je to za 10/10.
Proti kolegům ze Slipknot jsou ale pořád o level výš :)

 

Stray
13.09.2019 05:16

No tak ono je i u těch nejlepších normální, že kapela nahraje svá zásadní díla v první desetiletce existence. Na tom není nic neobvyklého u celé řady jiných legend, naopak si myslím, že KORN zacházejí oproti jiným se svou kariérou docela rozumně a dají se stále velice dobře poslouchat.

 

Silveriafans
13.09.2019 01:22

Korn poslouchám už od roku 1995 a mohu zcela jednoznačně konstatovat, že po odchodu Davida Silveria, se korn ubrala špatným směrem. Za nejlepší album považuji Issues a Untouchables, dále tu je Follow the Leader a ještě moje velmi oblíbené album Life is Peachy.
Take a Look in The Mirror, See you on The Other Side, Untitled, Korn III nebo jejich album křížené s dubstepem jsou alba nedosahující kvalit prvních nahrávek. Cítím, že jim něco chybí a to něco je, že mě ty alba po Untochables už nechytly za srdce jako tomu bylo u prvních nahrávek.
Ovšem vyjímkou je Serenity of Suffering, které aspoň z větší části připomíná jejich minulost a řadí se mezi alba Untouchables a Take a Look in The Mirror. Na Follow The Leader nemá.

 

Demonick
12.09.2019 18:29

Inač neviem ako ostatným, ale mne osobne VEĽMI, ale VEĽMI chýbajú na posledných CD tie ich smutné/zádumčivé záverečné bodky a celkovo "iné" skladby typu "Daddy", "Kill You", "My Gift To You", "Dirty", "No One´s There", "Tearjerker", s prižmúrením oka i "Holding All These Lies"....

 

Alda
11.09.2019 21:15

Díky recenzi jsem si projel celou diskografii, a vyprofilovala se mi dle mě tři nej alba, shodou okolností jsou v řadě za sebou: Untouchables + Take a Look in the Mirror + See You on the Other Side = 90-100%, ovšem Untitled jsem dodnes nepobral :-)

 

Konnie
11.09.2019 10:07

Zaujala mě animace u skladby Cold. Asi má někdo ze skupiny rád kresby M.C.Eschera...

 

Stray
10.09.2019 21:39

Demonick: Docela zajímavá volba. Můj nejoblíbenější song od KORN je tento.

https://www.youtube.com/watch?v=f9VejccDPBw

To už snad nikdy nepřekonaj, pro mne vůbec jedna z nejlepších písniček za posledních dvacet let napříč vším. Slyším tam zvuk novo-romantiků (cover v podání DEPECHE MODE by mě docela zajímal), krásnej hlas, skvělej refrén, mysteriózní atmosféra, prostě pohádka. :-)

 

Demonick
10.09.2019 21:00

https://www.youtube.com/watch?v=4E2hkCsqUAw
Presne taký typ skladby mi chýba na novinke. Jednoduchy, bez zbytočných serepetičiek a maximálne účinný...
Škoda...

 

Alda
10.09.2019 11:24

Dobré CD, velmi příjemné překvapení, pohodových 80%

 

Sykec
09.09.2019 20:02

Odfláknutá práce od Korn. Potřebuji vyjet na turné, tak za 1 měsíc potřebuji udělat desku. Dost ostuda po SOS, které bylo skvělé. Dost mě nasrali, protože jsem se na to těšil přes 3 měsíce.

Jde to hrozně vidět, že několik songů je poslepovaných dohromady, jsou tam chaotické struktury, které nedávají smysl a nenavazují na sebe, spoustu songů má dobrý najezd a oni to po pár sekundách utípnou nějakým debilním versem a zničí to ten song kompletně. Úplně mě to vrátilo do UNTITLED a KORN III éry.

Není tam žádná hitovka, není tam nic chytlavého jako na SOS, která byla plná singlů a upřímně řečeno nevím co chtějí po YWNFM a Cold vydat jako třetí singl. Jestli ke Can you hear me , tak je to fakt výsměch.

Jako fanoušek korn od 1998 se snažím na to najít něco dobrého , ale moc to nejde 2/10.

 

sicky
07.09.2019 20:18

jedu to teprve podruhý a zdá se mi to dobrý :) tentokrát jim to docela šlape, slyším i celkem svěží nápady a taky se mi líbí ten ostřejší zvuk, kytary víc řežou , basa tolik netrčí a samozřejmě famózní Davis. Uvidíme, jak se to vyvine, ale myslím že povedená deska.

 

s.s.thrash
07.09.2019 17:50

*ale fuj kopyta trošku se stydím. :(((

 

s.s.thrash
07.09.2019 17:48

Za mě 85% žádné extra slabiny tam nevidim, ba naopak. Chapu že "švec se musí držet svého kopita" ale Korn jsou tak osobitou kapelou že to prostě pořád budou Korn. Tahle deska není pomalá možná krom pár výjimek pěkně odsýpa a to že se kapela jakoukoliv vyvíjí nebo desku posunuli malinko někam jinam je pro mě osobně jen musím překvapením. Ono taky koho by taky bavilo poslouchat pořád to samé jak přes kopírka. ;)

 

Stray
07.09.2019 17:33

Jako autor recenze chci říct, že nikde nepíšu, že se mě ta deska nelíbí, naopak líbí (70% pro mne znamená líbí a koupím si jí, alespoň u KORN tomu tak je), ostatně jako vlastně každé album KORN. Za jejich nejslabší desku považuji tu z roku 2010, kde se jakože měli vrátit ke kořenům. Lepší než novej RAMMSTEIN to je určitě, ale ber to tak, že recenzi na každou tuhle novinku psal úplně někdo jinej, někdo přistupuje k hodnocení 70% jako k desce plné slabin, já tedy určitě ne.

 

s.s.thrash
07.09.2019 17:18

Nevím co se vám na albu nelíbí, já ho sjíždím pořád dokola a přijde mi naopak lepší jak to předposlední. Je to asi tak o 1385000% lepší než poslední počin od Rammstein a to podotýkám že Rammstein měl 10let prázdniny.

 

Akerfeld
07.09.2019 09:18

Nejlepší deska od návratu Heada.Tečka.

 

Prostě někdo
06.09.2019 22:15

Dnes jsem slyšel nové album. Dle mýho názoru souhlasím s Demonickem. co se týče postupů v nových písních.
Ale na druhou stranu je pravda, že o špatné nahrávce řeč není, ale převládá spíše zklamání.Nejspíš je moje chyba, že jsem čekal další námrd v podobé minulýho alba, ale vzhledem k osobním záležitostem zpěváka výsledek chápu, když jseš prostě v pr** nedokážeš se ani pořádně vyjádřít aniž bys chtěl. Nový jakž takž KoRn nic víc nic méňe.

 

Stray
06.09.2019 20:38

Pekárek: U KORN se to obvykle nehejbe, ta kapela je srdcovka, stojím jako dub!

Demonick: Ještě dodatek k tomu, cos psal a co jsem Ti odpověděl. Jsem fakt v presu, píšu do diskusí většinou mezi jiným psaním a moc to nepromýšlím, ale něco bych ještě osvětlil. Tu otázku jestli máš tenhle web rád jsem podal ze dvou důvodů, zaprvé jsem si všiml, že tam od vás pochází docela dost lidí, kteří svým zápalem dopátrat se pravdy, smyslu věcí, klidně zničí i to, co mají jinak rádi, za druhé na kladnou ("Ano mám ten web rád") i zápornou ("Ne, Tvůj web je mi u prdele") odpověď se dá reagovat prakticky stejně (Tak co kurva píčuješ?!):-) Za další, nevím jestli jsi pouze čtenář a nebo také někam přispíváš a pokud ano, tak nevím v jaké intenzitě, ale to cos psal, že člověk musí album mnoho dní proposlouchávat a pak to dalších několik dní píše, je z mého pohledu nerealizovatelné. S těmy poslechy to ještě chápu, snažím se věci poslouchat víckrát, někdy třeba i desetkrát, ale už jsem psal recku i na něco co jsem slyšel dvakrát (to byli většinou takový ty drsno metály, neo-thrashe, atd., kterým jsem hodil 60% a nazdar, recenze, které jsem jako pisálek chápal jako druhořadé oproti třeba profilům hair-metalu, třeba kdybych psal SUICIDAL ANGELS, tak bych si to pravděpodobně nedokázal pustit víc než dvakrát, jsem rád, že už takovou hudbu poslouchat nemusím). HLAVNĚ CO CHCI ŘÍCT, že kdybys byl pisálek s podobně intenzivní frekvencí psaní jako já, tak bys věděl, že není možné článek psát na několikrát, zastavovat se každý ze tří dní a každý napsat jen část, třeba třetinu, tohle si dovolit nemohu, ostatní kluci ano, já ne, já totiž nažhavuju závity a když jsem v tom transu tak to prostě musím vymrštit celý naráz, nemám tam to odležení, návrat k článku z odstupu, opětovné nalazení na už napsaný text a další šperkování, takový luxus si dovolit nemůžu.

 

Pekárek
06.09.2019 18:25

Stray: Proto jsem tam dal to aktuálně, mohlo se to pohnout:)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist