Boomer Space


Diskuse ke článku : KORN - The Nothing
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
06.09.2019 18:22

Demonick: První bod. Prostě to v případě určitého typu kapel a alb dokážu zvládnout rychle. Uznávám že je to neobvyklé, ale ne každej také umí skákat na lyžích jako Matti Nikkanen nebo Ernst Vettori, že jo? :-)
Druhý, o jakých jiných koníčcích to vůbec mluvíš? Co to je? Ty si myslíš, že člověk, co provozuje tenhle web, má ještě čas na něco jiného než metalová hudba (pokud nepočítám momenty, kdy se jdu se sluchátkama projít/proběhnout do lesa za město)? Neblbni, nemá!
Třetí odstavec, nemyslím si, že bych byl schopen uhlídat si ve svém chování stran webu a oblíbené hudby to, co je z hlediska běžné populace rozumné a co není, myslet na to a hlídat si odstup, představ šamanského indiána v transu, tak nějak si připadám, když dostanu na něco chuť - chuť poslouchat, chuť psát, chuť navštívit koncert nebo chuť o něčem podebatovat v diskusi. Jasně že nejsem úplnej blázen a snažím se to po intervalech vracet do mantinelů, ale rozum je jednoznačně v případě tohohle hobby, za srdcem, za emocema.
Osobní problém s vámi vůbec žádný nemám, beru vás v pohodě, máte mezi sebou stejně blbců jako my Češi, ale jste v jistých věcech jiní a specifičtí, asi jako kterýkoliv národ, jen jak jsme vzájemně v užším kontaktu, tak to doléhá (ty rozdílnosti) o něco intenzivněji než třeba debility co dělají namátkou třeba Dánové. :-))) No prostě mě jen nepřišlo úplně pozitivní začít otázkou zdali autor dělá na svém webu něco rozumné, zvlášť ne u webu, který se jmenuje Crazy Diamond, sorry jako. :-)
Za páté, nové KORN si jdu koupit v den kdy vyjdou.

Pekárek: Recenze všech alb KORN tu jsou a hodnocení mají v horním pravém rohu, díky za zapojení. :-)

 

Pekárek
06.09.2019 18:16

Prostě bych se věnoval radši tomu albu a postřehům k němu. Něco už jsi zmínil...

Stray i ostatní: Nahoďte aktuální procenta k deskám po Take a Look. Ať vím, jestli mám ztrácet čas;)

 

Pekárek
06.09.2019 18:09

Demonick:Když na tu tvou řečnickou otázku odpovím kladně, je to jako bych uznal chybu. A chyby se nekritizují, ale vytýkají, takže se vlastně jedná rovnou o výtku což je vlastně ještě horší.:) Takže Stray rozhodně paranoidní není...:)

 

Demonick
06.09.2019 17:58

Čo ma spoločne to, či mam rad tieto stranky alebo nie, s tym, ze mi nejde do hlavy, ako sakra môžeš za 3 dni vypotiť zo seba relevantný názor/recenziu na hudobný album? :-)
Ale na druhej strane klobúk dole = úctyhodný výkon priateľu! S prihliadnutím na to, že človek potrebuje 1/3 dna spať, chodiť do práce, venovať sa iným ľudom (manzelka,deti, rodina, priatelia...), inym koníčkom a do toho počúvať aj inú muziku.
Btw, napísal som "STRAY: príde ti skutočne rozumné recenzovať album, ktorý "leakol" na net iba 3 dni dozadu? :-) Bez urážky..." = kde podľa teba REMCAM a KRITIZUJEM? Človeče, ty musíš mať nejaký osobný problém s inými ľuďmi, prípadne s bratmi Slovákmi...

 

Stray
06.09.2019 16:41

Celý příběh článku...začnu asi takhle, kolik na těchto stránkách vyšlo za sedm let recenzí ještě před tím než vyšla samotná deska? Já ti to tedy řeknu, protože to náhodou vím, jedna jediná, TAHLE DNEŠNÍ! Když sem si v týdnu pročítal co je nového na jiných webech, na MP jsem narazil na Tvůj dotaz/požadavek...co jako si kdo myslí o nových KORN? Pátral jsem po desce, byla volně dostupná, ačkoliv ofiko vyjde za týden, věnoval jsem se jí tedy tři dny, protože fakt nemám jiné nové album pro páteční článek...jsou tu třeba TOOL, ale ty jsou na třítýdenní poslech...nebyla žádná rychlá hudba, kterou bych nasadil během tří dnů šestkrát a napsal to, včera večer v osm článek neexistoval, říkal jsem si buď to bude chudej týden a nebo se vypajcuju a napíšu to, tu kapelu mám v malíčku, matroš jsem bleskově naposlouchal, získal jsem na něj definitivní náhled...nebude mě snad zas někdo vláčet kvůli téhle věci s příliš včasným zveřejněním? Rozumné mě to už včera nepřišlo, ale já prostě miluju vlastní stránky a práci pro ně a stran svého největšího koníčku se snad nikdy neřídím rozumem, to je vyloženě pudová záležitost, nechtěl jsem končit týden s jednou svojí recenzí z pondělka, jednou Pekárkovo, jednou Sickyho a jedním víkendovým článkem od kluka, kterýho zatím spíš pouze pozoruju, to jako co by to bylo za týden? Už vidím ty kecy, jak to jde od desíti k pěti, bez toho a toho už to není ono, a tak dále a tak podobně, chci říct - nespokojenci by měly kecy i kdyby recenze v pátek nevyšla žádná, i kdyby recenze na KORN vyšla pozdě a i kdyby recenze na KORN vyšla moc brzy, za všechno může Stray. Chci se Tě na něco zeptat Demonicku. Proč máte vy Slováci hluboce v DNA zakódovaný pořád nějaký remcání, zpochybňování, nespokojenost? A hlavně - máš rád tyhle stránky nebo ani moc ne? :-)

 

Demonick
06.09.2019 14:46

STRAY: príde ti skutočne rozumné recenzovať album, ktorý "leakol" na net iba 3 dni dozadu? :-) Bez urážky...
K "The Nothing" = opäť tu máme veľmi pozoruhodné momenty a pomaličky to rastie, ale neubránim sa pocitu, že KORN opäť spadli do akejsi skladateľskej letargie. Tá ich formulka typu "elektro úvod/tvrdý riff/hravá a funky sloha/melodický refrén/ideálna dĺžka 3 - 4 minúty" ma už začína vcelku iritovať. K tomu neraz priam krkolomný songwritting a nepatrične zlepené nápady (čo robí ten prapodivný bridge v inač parádnych "H@rd3r" a "Finally Free"? Čo tá jemnučká slohá a funky "dim dam" rytmus v ultratvrdej "Idiosyncrasy"?).
Samozrejme, opäť to zachraňuje vždy výborný JD, skvelý zvuk a výborná produkcia, ale divná pachuť stále ostáva...
PS: včera som si vypočul See You... a je to pre mňa stále nedocenený diamant. Hit za hitom a záverečnom dvojbloku "Seen It All"/"Tearjerker" viac emócií než v posledných 3 doskach dohromady...

 

Vatutin
06.09.2019 10:11

jj vnímám to stejně, skladatelsky mne to dost nudilo, tradiční schémata, mnohokrát slyšená v minulosti, také vůbec nefandím poslední Davisově sólovce, prostě jsem si říkal, že tohle už asi ne a vlastně jsem novou desku rychle odložil a vrátil se k letní Slipknot parádě a podivné zvukové nádheře Tool. Pak jsem to stáhnul ve FLACU a postupně se dostal do stavu příjemné unavené korní nálady končícího léta, takže jo 70% a uvidíme, asi to moc neporoste. Každopádně nosič objednán a bude zařazen a uvidím, jak jak často ho budu vyhledávat :)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist