Boomer Space


Diskuse ke článku : AMON AMARTH - Berserker
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Subeer
04.06.2019 09:09

Fenris 13: Souhlas, Under The Northern Star nebo Doom Over Dead Man zpestření a ojedinělé záblesky progrese..speciélně Doom Over Dead Man se hodně povedla a album "Sulfur Rising" bych viděl jako jedno nejvýrazděnějších, možná hudebně nejpestřejší..

 

Fenris 13
04.06.2019 07:03

Subeer: Mně se vždycky nejvíc líbili skladby které nebyly až tak typické - Under The Northern Star nebo Doom Over Dead Man - opravdu krásné, lehce zadoomané hymny. A koncert rozhodně doporučuji, pánové se na pódiu skutečně neflákají. Při pohledu na řvoucího Hegga člověk alespoň trochu pochopí, jak se museli cítit ti nebozí mniši na Lindisfarne :-)

 

gotta
03.06.2019 19:24

I když AA neposlouchám tak je to banda co si respekt bez debaty zaslouží...vyšlapali si to od nuly sami. Podobný příběh jako Behemoth...

 

Subeer
03.06.2019 15:40

Fenris 13: Díky. Poslechy všech alb AA bych nebral jako ztrátu času, mě ta jejich diskografie připadá až neuvěřitelně vyrovnaná. A co je týče koncertů, tak např. deska "Sulfur Rising" má v digipacku DVD "Bloodshed Over Bochum", což je více než tří hodinovový záznam z klubového vystoupení rozdělený do 4 sekcí pro přehrání valné ćasti každého z prvních 4 alb.. a dal jsem to spokojeně na jeden zátah. Na bonus DVD sedmdesátiminutový záznam z Summer Breeze Open Air 2007 a taky to mělo šťávu, jak s obrazem, tak bez. Klidně bych se na jejich mega koncert vydal, dle mě, do toho půjdou naplno na rozdíl on některých mnohem profláklejších legend.

 

Fenris 13
03.06.2019 08:45

Hezká recenze :-) Já mám od AA velice rád alba With Oden On Our Side a Twilight Of The Thunder God, na téhle dvojici podle mně dosáhli vrcholu. Poslední cca 2-3 alba už jsem poslouchal jen tak "z rychlíku" (z čehož viním jedině a pouze objevení Crazy Diamond a následný odklon k hair metalu a hard rocku), ale uvidím, třeba dám Švédům ještě šanci.

Jinak AA jsou zážitek na koncertě, viděl jsem je několikrát (památný MoR a koncert odehraný za opravdové bouře, to byl fakt true viking ragnarok a pak skvělé vystoupení v Abatonu blahé paměti, kde jim předskakovali Obituary a Keep Of Kalessin). Ach jo, kdeže mé death-blackové časy jsou :-)

 


 

 

 

 

TOPlist