Boomer Space


Diskuse ke článku : CRAZY LIXX - Forever Wild
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Petronius
15.06.2019 15:16

Hodně povedené album, jen mi trochu vadí plošší a nevýrazný zvuk bicích. V tomhle ohledu bylo předchozí Ruff Justice přece jen o fous lepší. Ale i tak jsem svolný přehrávat a vychutnávat písně jako Eagle, It´s You a Never Die (Forever Wild) stále dokola.

 

PAH
05.06.2019 16:52

S recenzí naprosto souhlasím. Od vydání desku sjíždím pořád dokola a zatím se mi nijak zvlášť nechce přestat. Ruff Justice se mi líbilo o chlup více, což může být ale způsobeno tím, že od r. 2017 jsem hard rockem, potažmo celým 80s revival už dost "přežraný". Zkrátka mi přišlo, že se Crazy Lixx u některých songů začíají opakovat, resp. opakují už něco co jiné kapely v minulusti napsaly. Přes to všechno kvalita skládání i produkce je úžasná a dobré 4 nebo 5 skvostné skladby se na desce najdou. Weekend Lover je u mě jasná jednička, hymna jak z alba The final countdown...

 

Fenris 13
31.05.2019 08:58

Výstižná recenze, tohle je prostě ideální album na prázdniny :-) Při poslechu mi tam naskakují hlavně ti DEF LEPPARD, nej skladnou je pro mně jednoznačně Eagle, to je hymna jak hrom. Jediné slabé místo je pro mně Strayem zmiňovaná balada...přijde mi, jakoby v současnosti už nikdo nedokázal složit opravdu "velký" ploužák... Jinak ale paráda, Forever Wild si v ničem nezadá s předchůdcem Ruff Justice. Teď ještě aby je někdo dovezl sem do Čech.

 


 

 

 

 

TOPlist