Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Alda666
14.05.2019 20:22

WIN 7 + IE 11 = OLD SCHOOL = = = videa hrají absolutně v pohodě!

 

Fenris 13
13.05.2019 09:25

Win 10, Firefox, v pohodě :-) Debut STEELHEART je naprosto parádní, díky za další z řady super článků. Jo a to album Everybod´s Crazy od M.BOLTONA též doporučuji, titulní song je pecka.

 

Stray
11.05.2019 21:19

Ten debut je titánská deska, tam je všechno!!! Can´t Stop Me Lovin´You, u toho bych pohazoval ramenem a špulil babyface snad i kdyby mi bylo padesát. :-))))) Tak pozitivně ta hudba působí. Dneska si nezpívám nic jinýho.

 

Honza H.
11.05.2019 16:24

Debut Steelheart je pro mě zdaleka nejoblíbenější počin hair metalu. Je to neskutečná jízda. Nejde jen o Miljenkovy Plantovský výšky, ale ta kytarová práce včetně množství virtuózních,zároveň ale nikoliv samoúčelných sól. A ta rytmika ! Tam se pořád něco děje,to je na hodně a hodně poslechů, všechno usledovat.
Za mě jednoznačných 100%.

 

Stray
11.05.2019 14:46

U mě teď už taky dobrý, ráno šílenost. Ohledně softwaru, původní zásek se stal při přeinstalaci, která neproběhla u mne doma (nerozumím tomu, ale zaslechl jsem něco o bootování, asi se nějak ovlivnila funkce nějakého bootovacího connectoru), mám officiální W10 a přesto jsem to pak nesl už třikrát do servisu, protože mě nenajely. Nikdy nic v hardwaru nenašli, jen přeinstalovali w10, ale do dvou týdnů znovu problémy, chroustání v kompu - čekám tak do týdne, že to zas klekne a hodím to z balkonu. Já a IT technika, to je neslučitelná kombinace.:-) Jsem rád, že se mi povedlo nějak ty STEELHEART dotáhnout - klipy v těchto článcích se mě jeví jako osvěžení (názorná ukázka).

 

spajk
11.05.2019 14:35

Jedu taky na Win10 a nemám problém. Free verze Avastu, windowsácký firewall a žádné komplikace. Pochopitelně nelezu na rizikové stránky. K údržbě používám taky Ccleaner a ještě Superantispyware ve free edici.

 

spajk
11.05.2019 14:30

Já většinou ty klipy nepouštím, protože ty songy znám. Ale tady jdou perfektně. Prohlížím v Chrome.

 

Stray
11.05.2019 13:50

spajk: Díky. Napsal jsem to z čistého stolu bez předpřípravy dnes dopoledne mezi 9-11hod (ťukání textu z hlavy trvalo asi hodinu):-) skrze další velké komplikace s kompem, co už mě provází od začátku března. Kdo vymyslel windows10 je zmrd, u mého starého kompu jsem neměl problém 12 let, tenhle je po roce v prdeli, neprohnat do CCLeanerem, tak si můžu dneska tak akorát luštit křížovky. Ohledně zacílení na starou etapu STEELHEART, prostě mě přijde smysluplnější a z hlediska nabušenější dramaturgie článku vypíchnout na kariéře této kapely právě to zásadní, a ne pracně přežvykovat data z nových epoch, o které stejně nikdo nebude stát. ještě se chci zeptat - jak se Ti (Vám - ta otázka je na všechny) přehrávají ty klipy v článku??? V průběhu těch problémů (jejichž největší průser, hned za možností zapnout PC, bylo zjištění, že mi nejdou ukládat články) mě totiž jednu chvíli v Google Chromu videa nešly a v Mozille šly, ale po operaci CCleaner jsem to asi po krůčcích ustál.

 

spajk
11.05.2019 12:01

Pro mě je třeba první deska Steelheart o patro výš než diskografie Warrant a Skid Row dohromady. Ale to je otázka vkusu. Pojmul si to opět odpovědně a vypíchnul jen ty nejlepší desky. Díky za to. Paráda!
Od Boltona zkus desku Everybodys Crazy. Možná budeš překvapený....

 


 

 

 

 

TOPlist