Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

spajk
13.10.2020 15:05

Mně dycky přišel Desmond Child, že to má jako spoluautorství. To z něj v mých očích nedělá žádnýho velkýho hitmakera :-) Napsal vůbec on sám nějakou známou věc? Něco jako Diana Warrenová pro HEART nebo veleznámý hit z Armageddonu. Anebo kdoví jak to bylo, v kreditech je napsaný jako spoluautor a napsal to celé sám, jen kapelní ego si prosadilo svoje jména v kreditech.

 

jirka7200
12.10.2020 21:14

U Badlands si cením toho, že si stáli za svou muzikou a nenechali si do toho od firmy Atlantic moc kecat. Ta na ně tlačila ve vidině ještě větších prodejů.¨Byly jim vnucovány služby hitmakera Desmonda Childa, který psal kapelám Bon Jovi, Dream Theater, Kiss či Ratt hity na zakázku.

To kapela rázně odmítla a nadále se věnovala svému poctivému zemitému blues hard rocku. Badlands natočili výborné dvě desky a ač ta druhá oproti prvotině mírně komerčně propadla, tak naopak obě dvě obstály ve zkoušce času,

 

spajk
27.05.2019 21:03

Doufám, že nula příspěvků neukazuje na neznalost kapely. To by byla veliká škoda především u debutu. Nejde přímo o rozjuchaný hair metal, ale o syrový hard rock se silným vlivem blues. Stray tu vybudoval důstojný pomník hard n heavy scény dané doby a byla by škoda, aby jakýkoliv článek přišel vniveč. Debut Badlands by měl mít každý fanoušek dobrého rokenrolu zmáknutý. Díky za profil. Perfektní článek.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist