Boomer Space


Diskuse ke článku : IN FLAMES - I, The Mask
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Louža
28.03.2019 16:10

Album, které možná otevře hodně dveří. Zajímavý konglomerát metalu, rocku a popu, kterému se konečně po dvaceti letech dostává to co tam mělo být už dávno. Andersův zpěv. Chlapec na sobě znatelně zapracoval a lekce vokálů evidentně pomohly. Ne Strid ani Michael Stanne to furt není, ale kapela se konečně zbavila toho šílenýho kňourání a má sebevědomého frontmana po všech stránkách. Konečně i po té nejdůležitější. Navíc to podepřeli fakt dobrou a zábavnou hudbou, čiliže úspěch zasloužený. Nejvýraznější album od Sounds of a Playground Fading. Paráda, která spláchla celýho slavnýho Alexiho i s jeho proklatým disharmonickým pidlikáním do (k)análu.

 

Pekárek
25.03.2019 11:12

Ahoj pánové, jsem rád, že jsme se protnuli:) i že se líbí. Nebyl zde nějaký první plán, rozhoduje vždy až aktuální poslech. Od něj se vracím k reáliím a k tomu, co už mám napsloucháno. Tam je také největší deficit, Peru toho teď do sebe hodně málo:).

 

Natias
25.03.2019 09:58

Super recenze. Poměrně přesně vystihuje můj vztah k současným In Flames.

 

Subeer
25.03.2019 03:08

Za mě tento názor na novinku a vývoj tvorby IF podepisuji. Ta rozpoluplnost je popsána přesně.. já jsem tento pocit začal mít od alba "Siren Charms".. všechny desky předtím jsem by s to pochopit a užít si je...Sirény to začly odkoukávat...Přeji IF hodně zdaru, a to i když se mi vzdalují.

 


 

 

 

 

TOPlist