Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
25.03.2019 16:39

Avram: Jenže já chtěl vždy psát články trochu jinak, než je běžné v metalovém písemnictví. Nesnáším neustále se opakující otřepané fráze, chci, aby mě ta činnost bavila.

 

Avram
25.03.2019 14:01

Chtít recenzi o Motorhead bez hektolitrů whiskey je jako požadovat koncert Ládi Křížka bez ječení, koncert Iron Maiden o jedné kytaře a album Deep Purple bez hammondek. Člověk musí mít jistoty :-D …to byl vtip…

 

Stray
24.03.2019 12:53

carcass: Jasně, máš pravdu. Není moc čas si něco promýšlet, tyhle stránky jedu stylem, kdy je třeba zveřejnit to, co působí zrovna nejhotověji, nedělám čtvrtletník natož pak ročenku, každej nápad, co jsem schopnej během pár dní nějak posunout, se počítá a zveřejňuje. Konkrétně tady mám pocit, že jsem tam těch kritických bodů mohl napsat ještě o trochu víc, nechat to víc zrát, ale to by pak bylo s dírama v kalendáři.

 

carcass
24.03.2019 11:05

tak je určitě fajn sepsat si svůj osobní manifest, lidé si jej rádi přečtou, ale na takhle odborné a úzce zaměřené téma diskutovat moc nebudou, s čímž se dalo předem počítat...:-)

 

Stray
23.03.2019 17:21

Tak se zase potvrdilo, že pracnější a nehudebnější úvodník je méně zajímavý. :-) Shrnout seznam koncertních alb, prsknout k tomu čtyři fotky obalů, to fakt nedalo skoro žádnou práci. O tomhle tématu jsem přemýšlel trochu delší dobu, než jsem si to vůbec začal sesumírovávat. Nakonec je to asi i míň zajímavé, a vlastně je to možná jako téma článku asi i blbost. No je pravda, že psát si recenze jen tak pro radost řada čtenářů asi nikdy v životě nebude :-), takže vlastně komu a proč?

 

Kelly
23.03.2019 11:42

Stray: Je to všechno sedí, je to tak, jak to vidíš ty, ale velmi těžko můžeš někoho jiného tlačit do toho, aby psal podle toho, jak to cítíš ty. V rozmanitosti je krása vícero přispěvatelů.

 


 

 

 

 

TOPlist