Boomer Space


Diskuse ke článku : AUDREY HORNE - Blackout
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

J.Rose
09.03.2019 18:37

Vždyť to píšeš úplně stejně. Taky je mi tě líto :-)

 

Jaksedolesavolá
09.03.2019 16:56

Svím způsobem taky není gramaticky správně. Je mi tě líto!

 

J.Rose
08.03.2019 21:44

Taky mohl alespoň ty vzkazy napsat gramaticky správně, možná by to nebylo hned tak podezřele. Je vidět že tomu předcházelo dlouholeté, systematické plánovaní :-) Svím způsobem je mi ho líto.

 

Stray
08.03.2019 20:54

Tak on sám je určitě chytrej, "prefikanej" člověk, hlupáci jsou spíš ti, co mu ty názory věří, jako třeba ten děda a stoupenec SPD, co podřezal někde u vlakový trati u Boleslavi tu břízku, aby simuloval útok islamistů. :-) Tohle nevymyslíš!

 

J.Rose
08.03.2019 20:48

Stray: Rozumím. Jinak Tomio Okamura. Před mnoha lety jsem ho viděl v pořadu všechnopárty s Karlem Šípem. V té době se ještě věnoval něčemu s cestovním, či turistickým ruchem...tak nějak. No chtěl jsem říct že tehdy byl opravdu vtipný a mě osobně i sympatický. Docela jsem se nasmál. Ani ve snu by mě nenapadlo, že ten člověk časem tak klesne. Smutné.

 

Stray
08.03.2019 12:25

Asi jak v kterém případě, v tom vašem je to dobře. Pokud se však necháš ovlivnit výkřiky nějakého pomatence někde na nějakém Okamurovském chatu, tak je to samozřejmě špatně.:-)

 

J.Rose
08.03.2019 12:00

Hmm.... a to je dobře nebo špatně? :-)

 

Stray
08.03.2019 11:35

Tomu se říká efekt pohybu motýlích křídel.:-) Kdo ví kolik lidí tyhle stránky posunuly, napadá mě téma, kdy se předtucha spisovatele, že mu od šíleného čtenáře hrozí újma na životě, kvůli tomu že hodlá skončit, změní v jistotu. :-) I když si myslím, že už tohle někdo napsal. Jmenovalo by se to: NESKONČÍŠ! :-))

 

J.Rose
08.03.2019 11:15

Subeer: Ano pamatuji si to. Někde v časopise jsem zaregistroval ten název kapely, který mě hned zaujal. Začal jsem na síti hledat nějaké informace v cz a první co na mě vyskočilo byla tvá oslavná recenze,která mě hodně navnadila.
Byla to první a zároveň nejlepší deska, jakou jsem od nich slyšel.

 

Subeer
08.03.2019 02:17

J.Rose: tý S/T desce z roku 2010 jsem svého času dal 9,5 a mýslím, že by udrželi teplotu do dneška.

 

J.Rose
07.03.2019 23:42

V pohodě, David Lynch určitě není pro každého :-)

 

Stray
07.03.2019 22:58

Myslím, že jsem to někde četl, ale tomu seriálu moc nefandím, nesledoval jsem to nikdy. Retrospektivně jsem si první díly sice stáhnul a asi u pátého zjistil, že mě to nezajímá. :-)

 

J.Rose
07.03.2019 22:47

Tak to nemáš špatné vyhlídky. Pokud je Plzeň tvá největší neřest, tak je to O.K. Pětkrát týdně posilovna, vyvážená strava, mezitím psaní scénářů a knih. Do toho jednou za měsíc intenzívní rande s Plzní, půl mega na účtu v bedně nějaký ten film a seroš :-)
Čímž se obloukem dostávám opět k článku nad touto diskuzí. Audrey Horne jsem zaregistroval díky tomu názvu. Mám moc rád seriál Městečko Twin Peaks. Pokud to náhodou nevíš, tak Audrey Horne je jednou z hlavních ženských postav toho seriálu :-)

 

Stray
07.03.2019 22:03

Hele 100 tisíc je fakt asi málo, teď mi to dochází.:-) 500 tisíc je optimálnější.

 

Stray
07.03.2019 21:51

Přestože jsem pivař, musím se k něčemu přiznat. V životě jsem si domu nekoupil lahvový pivo k televizi.Párkrát k jídlu, ale protože věci jako knedlo-zelo vařit neumím, tak těch jídel s pivem zas až tolik nebylo.:-) No a televize se pro mne v průběhu té doby, co píšu články, stala jedovatým nástrojem zla, kterej, snad kromě fotbalu a nějakého toho filmu či seriálu, zcela ignoruju. Až odejde její funkčnost, což bude každým rokem, tak si už žádnou další televizi nekoupím. jsou prostě věci, které k životu vůbec nepotřebuji a jsou to věci pro dost lidí docela nutné - auto, chata, hodinky, televize, lyže, přeskáče, řetízek na krku, jakýkoliv šperky a prsteny, tattoo, společenský oblek, cigarety, všechen alkohol kromě točenýho tankovýho Urquellu, tohle všechno mě vůbec nezajímá. :-) Ideální by bylo, kdyby mě někdo dal 100tisíc, Loužovi za stavbu webu 40 a převzal to, vzdal bych se i toho posledního slova. :-) Aspoň bych konečně mohl začít psát knihy a scénáře. Ale to je takový to moje snění, ty prachy mě nikdo nedá, jen jsem to chtěl napsat, aby byla představa, na kolik si toho cením, ovšem dotyčný by z toho musel udělat super-úspěšnej aktivní, prostě úplně nejlepší web, to by byla zásadní podmínka. :-)

 

J.Rose
07.03.2019 21:26

Pokud to vidíš takhle, pak to asi v budoucnu částečně přenecháš někomu schopnému. Sem tam přispěješ článkem v mnoha věcech budeš mít to příslovečné poslední slovo a hotovo. Máš tu super partu zapálených lidí, tak proč by to nešlo? Udělat si čas sám na sebe, je hodně důležité, jistě jedna z nejdůležitějších věcí v životě. V těch šedesáti by tě pak mrzelo že jsi na sobě nemakal víc, když jsi mohl. Taky jsi mohl vyrazit častěji do kina, přečíst více těch knih a co já vím.....prubnout ten kurz pletení :-)
Všechno je lepší než se jen bezcílně válet u bedny s lahváčem v ruce, čili styl který teď preferuji já :-)

 

Stray
07.03.2019 21:05

Asi potřebuju nějakej pravidelnej režim, podvědomě to tak určitě je, jakkoliv rutinní pojetí života mě po chvíli sere. Je to o tom, co člověka baví, což se u zaměstnání většinou moc neděje, sport, hudba a psaní o ní je únik, bohužel když si člověk nabere na záda podobnej projekt jako vlastní web, což je, při tempu co zde je, velkej projekt, tak bohužel musí zapomenout na spousty věcí a právě tohle trochu začíná dřít, v životě s crazydiamondem jsem si přečetl mnohem méně knih než dřív, poslouchal mnohem méně starých alb než dřív a celkově prožil v životě mnohem méně než dřív, ale zatím si nedovedu představit způsob, jak se z toho na čas vyvázat nebo to důstojným způsobem předat dál, samozřejmě že si ty stránky nějak cením, a sice jako nikdo jinej. .-)

 

J.Rose
07.03.2019 20:36

To je dobře, jak web, tak tvůj přístup k aktivnímu životu. Je to hlavně o té důslednosti. Já byl posilkou první čtyři roky dost posedlý, dokonce jsem zkusil i slabou kůru. Hlavně abych si na anabolika udělal vlastní objektivní názor. Nelituji toho ve srovnání s tím co do sebe pumpují profíci, to byla mateří kašicka :-) Nicméně výsledky jsou okamžité. Spestřil jsem si takto třikrát léto. Co rok to jedna dvouměsíční kůra. Každou zimu jsem si pak nechal udělat krevní testy. Vše O.K. Bez problémů jsem před rokem založil rodinu a jsem naprosto zdráv. Borec který sedí každý výkend v hospodě, chlastá do němoty a pálí jednu za druhou, si ubližuje daleko, daleko víc.
Posilovat můžeš v každém věku a to je na tom nejlepší. Záleží jaké máš priority, jak chceš vypadat a vše tomu přizpůsobit. Taky dělám v třísměnném provozu a dalo se to. Pokud máš pevnou vůli a tu asi teď máš,dodržuješ jídelníčky, chodíš pravidelně včas spát a samosebou cvičíš, tak se výsledky dostaví. Navíc spevněná kostra a pevné svalstvo se ve staří budou hodit. Životozpráva a důslednost. Toť vše.

 

Stray
07.03.2019 20:08

Ohledně obsahu webu - nic měnit nechci, všechno pojede jako doposud, ty stránky jsem si v prvních letech 2013 a 2014 nastavil na biorytmus, kterej mě plně vyhovuje, tedy vždy minimálně tři články týdně a maximálně šest (jen několikrát jich bylo dokonce sedm). Lidi budou přispívat dál, nikdo nemá zabouchnutý dveře. Diskuse tu první rok a půl vůbec nebyly, což mě dneska přijde neuvěřitelné, jak jsem mohl 18 měsíců psát bez diskusí pod články? :-) Diskuse v poslední době - no to je trochu průser, nejradši bych si je zakázal, vlastně bych všechnu práci co není vidět předal do září někomu jinému, a jen rekreačně občas napsal článek. Posilovna - vždycky jsem tam chodil, ale nikdy jsem nevydržel v kuse dýl než rok, dva, ale snad od roku 1992 chodím, někdy půlroku, pak zas rok ne, pak rok a půl jo, pak rok a půl ne, a tak se to furt mele, v posledních pěti letech jsem se i díky nepravidelným směnám v práci (často i nočním) dost voprasil, ale rozhodně nejsem tak tlustej, abych budil dojem anti-sportovce. Ted chci cvičit pravidelně až do šedesáti, posledních šest týdnů chodím snad pětkrát týdně a dost mě to baví, páč jsem nalezl fakt příjemný místo na cvičení, perfektně vybavený a se sympatickýma lidma.

 

J.Rose
07.03.2019 19:41

Ač tě osobně neznám, tak na posilovnu bych tě fakt netipoval :-) Zajímavé je, že já s posilováním po sedmi letech z jistých důvodů před časem přestal. Nikdy to nebylo na profesionální úrovni. Spíš jen tak pro sebe. Teď se mám jak prase v žitě. Po ránu už žádný suchý míchaný vejce s kusem rýžového chleba...Pěkně na másle s opečenou slaninkou, sklenicí džusu a velkou černou kávou. Namísto proteinu v kredenci, niní upřednostňuji vychlazenou basu dvanáctek ve sklepě :-) Je ro ráj, teda až na tu cejchu...
Jinak nevím co se u tebe dělo v posledních dnech, ale nic bych tu neměnil. Tedy čistě za mě. Jsem ne zaujatý. Nikoho z vás 'pisálků' osobně neznám ani nikoho z diskuzí pod články. Je tu od všeho něco. Teď mám na mysli hlavně lidi co máš po ruce. Každý píše trochu jinak a cítí to jinak. Baví mě články od všech, baví mě seriály, filmová okénka, reporty z akcí a samozřejmě recenze samotné. Baví mě retro recenze i ty aktuální, které se tu objevují včas. Rad projíždím diskuze a sem tam se i zůčastním. Pro mě to tu má smysl a nemám ani představu o tom kolik času vám to musí všem zabírat. Za mě poklona. Nic bych neměnil.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist