Boomer Space


Diskuse ke článku : AUDREY HORNE - Blackout
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Stray
07.03.2019 17:49

J.Rose: Já na tu kapelu prakticky nemám názor, protože v jejich stylu existují prostě lepší. Tu otázku, zdali tady čteš recenze, jsem položil, jen z toho důvodu, abych měl představu, jestli má cenu ještě se dělat s článkama. Zrovna jsem byl v posilovně a celkově jsem tam přemýšlel o dění posledních dnů, na šlapadle jsem si poslech komplet poslední desku QUEENSRYCHE a během zvedání jednoručkových bicepsových činek mě napadla hláška, po které jsem to osmé opakování málem nedozved a která by mohla zakončit velice krátkou recenzi na JETBOY (já opravdu nevím jestli bude velice krátká), škoda že jsem při tom nevytvořil první YT video: "Čtenáři jen tolik textu, kolik si zaslouží." :-)

 

J.Rose
07.03.2019 15:47

Subeer: Na první alba mám podobný názor jako Stray. Neposlouchám je celé, jen výběr skladeb. Dal bych jim po 60%. Youngblood 85%, Pure Heavy 80%. Jinak samozřejmě souhlas s nejlepším albem. Bezejmená nahrávka z roku 2010 je to nejlepší s čím kdy přišli. Jak ty cajdáky typu Sail Away, tak i stadiónové nářezy jako Bridges and Anchors. Tu můžu točit pořád dokola :-) Tomu albu bych asi i dal plnou palbu 100%

 

Subeer
07.03.2019 02:00

J.Rose: Pokud se ti libílo „Youngblood“, kterému jsem tady v době vydaní napařil 90%, tak i s "Blackout" bys měl být spokojen. V podstatě jde o to, jako moc si ceníš to hudebního omílání nápadů s „Youngblood“ na deskách "Pure Heavy" a "Blackout". Ta recenze shrnuje stav za posledních 8 let.
S/T deska z roku 2010 nabízí hodně odlišnou muziku a je pro mě naprosto nejlepší.. první dvě desky jsou grunge-rock-možná i trošku groove metal a tak kolem 70%.

 

J.Rose
07.03.2019 00:47

Čtu a často. I to co mě 'nezajímá', ale nebyl čas. Jen jsem nakouknul co je nového s tím že si to nechám na večer. Což se stalo :-)
Posledních pár let dám celkem dost na recenze a diskuze. Pokud to není vyloženě můj oblíbený interpret.
Času už není tolik co kdysi. Pokud například na nějaké konkrétní album přečtu 3, 4 průměrné až negativní recenze, tak ztrácím zájem.
Je to dobrý přístup? Asi úplně ne, ale vyhovuje mi to. Kámoši si ze mě díky tomu občas utahují. 'No jo Jarda, ten poslouchá vlastně jen kvalitní hudbu' :-)

 

Stray
06.03.2019 23:06

Já od té kapely neslyšel žádné album celé. Nezajímají mě moc, pro mne je to třeti-generační revival slepenina, co si hraje na melody hard rock a heavy metal, nevadí mi, ale nežeru je. Nečteš obvykle články na těchto stránkách? :)

 

J.Rose
06.03.2019 22:40

A sakra. Tak vidíš jaký jsem debil. Já tu recenzi ani nečet. Vím že se blýží (tedy vyšlo) jejich nové album, viděl jsem těch průměrných 60% a automaticky mě napadlo že před recenzí na nové album děláte tématický seriál jejich diskografie. Té první desce (Banda nebo tak nějak), by těch 60% celkem odpovídalo. Takže teď jsem navíc i zděšen. Recenzi jsem pročet a moc se mi do toho poslechu teda nechce. Poslední 2 - 3 alba od Audrey Horne jsou totiž výborná, proto ten momentální šok. Ty jsi to už poslouchal?

 

Stray
06.03.2019 10:14

Kdy? Vždyť je to jejich aktuální deska.

 

J.Rose
06.03.2019 10:10

Tady se kluci teprve hledali i tak to není vůbec špatné. Ovšem ty opravdu velkě věci měly teprve přijít.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist