Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Subeer
27.02.2019 09:49

Ano, musí být co poslouchat to dá rozum.

 

DarthArt
27.02.2019 09:44

Principielně souhlasím - zažil jsem mraky koncertů, kde kapela natahovala jednoduchoučkej nápad na čtvrt hodiny a byla to většinou dost hrůza. Tohle si můžou dovolit jen skuteční mistři...

 

Stray
27.02.2019 09:41

Ono je živé jamování něco jiného v případě kapely, která na to svými songy má - např. LED ZEPPELIN, kteří si můžou vysmahnout Dazed and Confused, Since I´ve Been Loving You, Wholle Lotta Love a Stairway to Heaven na ploše šedesáti minut a všichni budou nadšený, nikdo ani nemrkne, no a něco jiného je pozorovat RIVAL SONS, jak ti roztahujou skladbu s jedním výrazným riffem a jejím jedním fragmentem textu do čtvrthodinky, akorát že tu pasáž buď hrají víc potichu a nebo nahlas. :-) Přijde ti to přísné, no já si prostě myslím, že jakkoliv jsou i zde výborní muzikanti, tak RIVAL SONS pořád chybí velké skladby a velké charisma.

Smrštěnější písmo článku není zde novým pravidlem, ale ne zrovna příjemnou okolností, bez které se zřejmě provoz neobejde, a která provází skutečnost, že mě vypnuli Officy (PROSTĚ MĚ NEFUNGUJE WORD a láduju to z hlavy rovnou do Poznámkového bloku), takže musím pár dní čekat na jednoho šikulu, co mě to jakoby zas zaktivuje.

 

Subeer
27.02.2019 02:25

Díky za report, jsem rád, že naděje RIVAL SONS obstála i na živo. Co se týče toho živého jamování - přehrávání, tak já bych se tomu tolik nebránil. Sice jsem to neslyšel, ale ta myšlenka není špatná, protože dělá z live vystoupení něco unikátního. Je to přidaná hodnota-bonus, ať už ji hodnotíme rozporuplně, ale je v tom ten život. Mě tyhle koncertní etudy baví. Ještě se jsem tě neslyšel toliko moc chválit zpěváka. Jay Buchanan tedy trumfový eso a to je dobře.

THE SHEEPDOGS jsem projížděl, je to fakt pure retro-genre-revival. Mě spíše baví kapely, který mají přesah i do současnosti jako ty RIVAL SONS. Podobně jako retro móda by měla mít něco, co jí usadí do dnešních dnů.

 

 

Fenris 13
25.02.2019 08:09

Fajn report a zajímavý typ na ty SHEEPDOGS, určitě popátrám.

 


 

 

 

 

TOPlist