Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Subeer
30.03.2019 13:26

Klip možná lepší než hudba, ale i tak jsem to nedokoukal-nedoposlouchal.

 

zdenos
29.03.2019 19:40

o klipu a jeho pozadí toho vím asi tolik co ty - čekal jsem víc třetí rajch a koncentrák, nakonec to je jen jedna část z dějin. Správně tam dali NDR, když odtud kluci pochází. Klip typisch rammstein, skladba se mi líbí - i proto, že je víc postavená na elektronice a takový jemnější dupačce

 

kropis
29.03.2019 17:58

Tak co říkáte na nový singl? Za mě paráda, je to kytarové, je to vzdušné a hodně mě to navnadilo na novou desku. Nicméně klip jsem moc nepochopil... má někdo nějaké info, jaká je skrytá myšlenka? Průřez dějinami chápu, ale jinak mi chybí hlubší význam a on určitě nějaký bude, to by nebyli Rammstein :)

 

zdenos
21.02.2019 17:46

hehe, no to je spíš komický, to vypadali jinak! :D ale mě spíš příjde, že dřív toho bylo daleko ,,víc s dějem,, víc kleopatry, víc spartakus a tak. Dneska se točí takový filmy taky, celkem jsem je od bráchy kradl, ale daleko víc je jen těch, stručně řečeno, scén

 

zdenos
21.02.2019 17:46

hehe, no to je spíš komický, to vypadali jinak! :D ale mě spíš příjde, že dřív toho bylo daleko ,,víc s dějem,, víc kleopatry, víc spartakus a tak. Dneska se točí takový filmy taky, celkem jsem je od bráchy kradl, ale daleko víc je jen těch, stručně řečeno, scén

 

Valič
21.02.2019 17:26

Na Vimeu byla dřív i ta necenzurovaná verze, ale já jsem ji včera bez problémů našel na tom Pornhubu (čímž nechci nikoho navádět, aby na podobné stránky lezl, nechtěl bych pak poslouchat, že kvůli mě musel uhradit odvirování firemní sítě). Taky tam bylo plno dalších zajímavých snímků s mladými talentovanými herečkami, díky kterým jsem si uvědomil, že porno je vlastně jediný filmový žánr, u kterého za posledních dvacet let došlo k výraznému zvýšení kvality. Vzpomínám si, že za mých mladých let erotické filmy často vypadaly nějak takhle:

https://youtu.be/xZLdu2eJfwY?t=78

 

zdenos
21.02.2019 16:14

stačí že tam je Oliver submisiv a Paul Landers s prachama, a fuckující Till :)

 

DarthArt
21.02.2019 15:22

Aha, tak je to nějaká mírně cenzurovaná verze, "blowjob" a "cum" chybí :):):)

 

DarthArt
21.02.2019 15:21

Je to bez cenzury k dispozici i na Vimeu, což je, pokud vím, normální kanál.

https://vimeo.com/185244331

sice bez výstřiku, ale to už jsem na Vimeu viděl taky - že by dvě verze? Ale kažodpádně to není ta kostičkovaná.

 

zdenos
21.02.2019 13:57

taky jsem nechápal, proč to kamarádi hledají na různých streamech a hudebních webech - i když někdy i tam to šlo prý při přihlášení pustit. Na takovým freevideu to bylo taky celkem brzy :)))

 

Valič
21.02.2019 00:01

Mě se to taky zdá celkově slabší než Rosenrot, ale pár dobrých skladeb se tu najít dá. Pokud snad někdo viděl ten videklip k Pussy pouze na Youtube a nechápe, o čem to ten DarthArt mele, doporučil bych mu najít si necenzurovanou verzi na nějakých stránkách typu Pornhub (samozřejmě pouze na vlastní nebezpečí), tam je to se vším všudy, včetně zmíněných "gejzírů vášně". :-)

 

Vatutin
17.02.2019 08:35

"Země zanikající civilizace" :) to je možno brát jako takovou gothic, doom hlášku ve vztahu k zmiňovaným Aeon sable (což snad znamená temný časy), prostě v tom žánru je to takové optimální, neboť tam je všechno zanikající, zapadající atd.Nebo Je to možno brát v náhledu historika, neboť ať vnímáme současný západní řád jakkoli, tak nikdo nemůže popřít, že svět tak jak ho známe, zaniká a cosi nového vzniká. Nebo to můžeme brát z pohledu dnešní politiky, kde leckdo vnímá sousedy jako symbol nastupující cenzury a diktatury. Kterou ze situací jsem myslel při použití spojení "Země zanikající civilizace" záměrně neuvádím, ani to zdali je u mne správná volba jedna či všechny a to protože CD je web o hudbě a já nějak potřeboval uvodit svůj vstup.

 

DarthArt
16.02.2019 21:16

"Země zanikající civilizace" - to je dobře řečeno. Jsou to sousedi hned za kopcem, o to je to člověku víc líto.

 

DarthArt
16.02.2019 21:13

Vatutin: Pane jo, vidíme to úplně stejně. Tak to jsem rád, myslel jsem si, že jsem jediná černá ovce, která má ráda Rosenrot a není odvařená z LIFAD. Jinak souhlasím i s tím očekávaným novým albem - po LIFAD R+ předvedli pouze Mein Land, což je dost těžký propad dolů, a Ramm4, což úplně nesnáším, tyhle skladby složený z názvů písniček. Modlím se, aby to bylo lepší, ale někde uvnitř se obávám, že R+ už jsou příliš staří, než aby přišli s něčím invenčním.

 

Vatutin
16.02.2019 15:35

celkem OT, ale když už jsme u interpretů ze země zanikající civilizace :), tak jsem nakonec neodolal vábení ze sanctuary, echoeszime, či od XIII století a tento tejden přidal k R+, Sodom, Blind Guardian a Kreator kapelu Aeon Sable. Na Bandcampu koupil discografii a jsem nadšen :) ... Padlí andělé Fields of the nephilim mají přímé pokračovatele a i ti Rammstein, např. dnes zmiňovaná balada Donaukinder, tam jsou :)

 

Vatutin
16.02.2019 09:52

Láska je příklad desky, kdy v domě vydání byla celkem dost chválena a po čase postupně zapadla. Špatná není, ale na mne vždy působila celkem toporně. Možná jsem i tehdy zaznamenal nesoulad mezi Lindemannem a Kruspem prostě ta lehkost i nadhled předchozích desek byla pryč. Trochu se obávám, že letošní novinka bude podobně "upracovaná". Přesto bych řekl, že Rammstein i tohle období své existence přeci jen "vydřeli". Někde jsem četl, že mají výborně zmáknutý fanclub a samozřejmě propagaci, prostě fanoušci je podrželi, no a jelikož na desce je opravdu pár skvělých kusů, tak kapela moc neztratila. Následovola best ofka s hodně špatnpu zbytkovou skladbou mein land, živáky a raritky s wilder wine, která byla k mání jen singlu Endgel (fan edition). V rámci bestofky jsem Rammstein navštívil O2 aréně a byl jsem nadmíru spokojen. Nemám rád hodnocení 70% (80%) vždy preferuji vyhraněné postoje (40-60, nebo 90-100 :), ale tady to asi sedí :) ... i když za základní edici bych osobně dal tech 60 a díky bonus disku něco přidal :)

 


 

 

 

 

TOPlist