Boomer Space


Diskuse ke článku : RIVAL SONS - Feral Roots
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
07.02.2019 23:14

Flooder: Vydrž, v nejbližších třech týdnech tady uveřejním pár recenzí na nová alba né zas tak moc známých hardrockových kapel, lépe řečeno - skoro vůbec známých, jen prozradím, že jedna je islandská, jedna norská a jedna americká. Když už bych zkracoval jen na vzkazy o kapelách v diskusi, tak to už bych se mohl na nějaké to psaní recenzí rovnou vysrat a mohli bychom si tu vzájemně jen na podnětnou hudbu upozorňovat nebo dávat typy. Pro mne by takové stránky byly sračka a noční můra, mě to totiž baví stavět jinak, jako pevnost okolo observatoře s jedinou hlásnou troubou:-))), u které se nyní střídá trochu víc lidí, než bylo na začátku předpovídáno. Věřím, že i řadu z vás to takhle baví.

A teď už nerušit, musím napsat do půlnoci ty SCORPIONS, to je něco málo přes 45 minut, 3-2-1, teď.:-))

 

Flooder
07.02.2019 21:45

Krze nadělání dětí to na dělání hudebních stránek v dohledné době moc nevidím. Ohledně času/energie na objevování něčeho nového,tak to musím s tebou souhlasit. Každopádně co takhle Highly Suspect?

 

Stray
07.02.2019 08:33

Velice přesně řečeno, alespoň já to mám podobně. A proto tenhle web potřebuje pořád čerstvou krev. Už jenom to, že přes mne jdou všechny články na zakládání a finalizování, vyčerpává totálně. Čím víc mám článků od někoho jinýho, tím hůř pak dopadá moje vlastní psaní, protože už není energie, takhle bych asi pojmenoval svůj momentálně největší boj. Třeba ten Dizzy Reed to kapitálně odsral a musel jsem ho ted před deseti minutama trochu rekonstruovat, protože to co šlo ven od půlnoci se z odstupu nedalo číst. Ale na lepší prostě není síla, a to mám ještě na zítra psát ty pitomý SCORPIONS 1988 :-), na který nemám vůbec chuť, protože poslouchám DAMN YANKEES, GIANT, VAIN a LOVE/HATE.

 

Avram
07.02.2019 08:13

Do dvaceti člověk kapely objevuje, do třiceti si udržuje přehled o těch oblíbených, po třicítce si pamatuje, že kdysi poslouchal Judas Priest a pustí si Painkiller :-D :-D

 

Stray
04.02.2019 22:45

No to já nevím, nějaký neznámý hardrockový a stejně dobrý jako RIVAL SONS, co ti mám na to víc říct? :-) Já prostě poslouchám spíš kapely známější, nebrousim po bandcampech a tuťech haflech.:-) Až budeš dělat někdy hudební stránky a psát o hudbě co tě baví a při tom chodit do práce a dělat všechny další věci co normální člověk, tak zjistíš, že na nějaký objevování a propátrávání neznámejch jmen nebudeš mít vůbec, ale vůbec žádnej čas, on už jenom ten poslech toho díla zabere hodiny.


Poslouchám ze současníků plno lepších kapel než jsou RIVAL SONS, valná většina z nich sice není klasickej hard rock a stejně tak valná většina z nich už je tak trochu dál: QOTSA, A PERFECT CIRCLE, FOO FIGHTERS, nebo je hozená spíš do stoneru: ANCIIENTS, BARONESS, bla bla, je sice hard rock, ale relikvie starých časů: THE CULT, SLASH, THUNDER, WHITESNAKE, MR.BIG, reprezentuje zhruba to samé co RIVAL SONS, ale patří jim spíš minulá dekáda: WOLFMOTHER, a nebo jde prostě o desítky a desítky alb zasloužilejch borců, co jsou originál LED ZEPPELIN, DEEP PURPLE, RUSH atd. Já ti fakt neřeknu jediný jméno, prostě Ti ho neřeknu, to si můžeš jít stěžovat třeba na nádraží. před dvěma lety mě nadchli poslední CRAZY LIXX ale to je zas spíš hair -metal, před rokem poslední STEVEN WILSON, v poslední době THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, kapel co vycházej z blues-rocku a LED ZEPPELIN je hromada, jen jsou prostě RIVAL SONS teď vidět, THE DEAD DAISIES, to jsou další snaživci, dobrá je kapela RED DRAGON CARTEL Jakea E.Leeho takže zas starý páky.

 

Flooder
04.02.2019 21:38

To jsem pochopil že je to obecně, jen mne zajímalo co by to bylo za kapely.

 

Stray
04.02.2019 21:01

To bylo řečeno tak jako obecně, abych vyjádřil, že jejich repertoár nepovažuji za těžko dostižitelnej. Ta kapela je dle mého docela dobrá, ale ne výjimečná.

 

Flooder
04.02.2019 20:26

Jaká jiná tělesa si dokážeš představit na jejich místě?

 

Subeer
04.02.2019 10:35

Jo, přesně napsaný. Tuhle kapelu mám, čím dál tím radši. Novinka je zase trochu jiná než předešlá alba, ale zase se moc pěkně poslouchá. Ta snaha o retro mi u nich nepřipadá vůbec křećovitá a skladatelsky to pořád má dost osobitosti, ať už to čerpá odkudkoliv.

 


 

 

 

 

TOPlist