Boomer Space


Diskuse ke článku : SOILWORK - Verkligheten
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

zdenos
25.01.2019 08:08

třeba Predators portrait (2001) je řezačka od Soilwork, skoro po vzoru At the gates (myšleno tempem a intenzitou, chorobným vyzněním, nikoliv zvukem, ten mají obě kapely odlišný). Takže pokud to rád valič tvrdší, doporučuji mu od švédů tuhle desku. Už od Natural born chaos začala jejich více listen-friendly kapitola, která je ovšem taky vzrušující, pro mě dokonce hodnotnější

 

Valič
23.01.2019 16:39

Do poslechu se mi sice moc nechtělo, protože mě melodičtější odnože death metalu nijak zvlášť neberou, ale kupodivu mě album zatím celkem baví. Nejspíš se u mě už začíná projevovat stáří, takže za pár let možná taky skončím u nějakého toho AOR. :-)

 

Sagi
21.01.2019 20:00

Slyšel jsem jen jednou, ale myslím že mi splývat s předchůdci nebude. Verkligheten si budu pamatovat, jako tu nahrávku, kde Soilwork ubrali na urputnosti kytarových riffů (ty aktuální jsou až hardrockové)a naopak přidali ne melodiích, kde nemají daleko k In flames či amíkům Stone sour. Výsledný zvuk nahrávky jistě ovlivnil odchod bicmena Verbeutena k Megadeth, ten současný hraje jednodušeji.Souhlasím že minulá dvě alba byli výtečná, ale i Soiwork měli své slabší kusy (alba z let 2007 a 2010). Novinku zatím hodnotím na 85%.

 

zdenos
21.01.2019 13:28

ještě to nemám dostatečně naposlouchané. Full moon shoals je úžasná věc, prostě refrén roku!

V interview se Speed Strid snažil namluvit tazatelce, že TNFO jsou striktně oddělení od aktivit SOILWORK. Do jisté míry ano, ale určitě nejsem jediný, kdo ten vliv tentokrát slyší více než na předchozích deskách. Které jsou, jak stray správně připomněl, rovněž vynikající.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist