Boomer Space


Diskuse ke článku : RAMMSTEIN - Herzeleid
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

DarthArt
12.01.2019 14:58

To jo, ale na tom Mansonovi to byl extrém. Kotel plnej holek, co se bojej, když někdo začne pařit. A jejich svalnatí chlapci, co tě začnou usměrňovat, když si začneš užívat muziku, protože jejich holka nemá dobrej výhled na pódium. V kotli. Takovej koncert je na hovno, nemá cenu na něj chodit. Ale pravda je, že je to naprostá výjimka, taková zkušenost.

 

Stray
12.01.2019 14:26

Ale vždyť na tom není nic špatného hrát pro normální lidi, co hudbu nesbíraj. Problém vidím jinde. Myslím, že to tak bylo vždy už od konce 60´s, kapela, která chtěla prorazit v širším záběru a oslovit i mainstream, musela jít naproti té chytlavosti, zvýrazňovat to - co bylo na nich už tak lákavé, dělo se to už od dob THE DOORS a bylo to v pořádku, vlastně i v devadesátkách to tak bylo v pořádku, protože všechny ty kapely jako RAMMSTEIN, MARILYN MANSON, KORN, později třeba i LINKIN PARK, byly prostě kvalitní a měli svůj zajímavej ksicht. v osmdesátkách se zas chodilo na CRÜE, VAN HALEN, BON JOVI a TWISTED SISTER, no a co? Horší už je ten dnešek, kdy se do popředí zájmu uměle tlačí absolutně průměrný hrůzy jako FIVE FINGER DEATH PUNCH nebo u nás DYMYTRY. Není tedy problém oslovit široké publikum a stát se módní, problém je, že je to ;čím dál násilnější a čím dál méně podložené nějakou zajímavou obsahovou složkou.

 

Josef
12.01.2019 14:12

Sehnsuhnt je hodně proslavilo a prosadili se i mimo Evropu. Jinak přesně tohle jsem myslel nejdu na Rammstein, protože jsem fanda, ale v kanclu budu za borce. Nebo si koupí tričko Nirvana a pak řeknou to je módní značka....

 

DarthArt
12.01.2019 13:54

Přátelé, díky za pochvalu. Prodeji Herzeleid hodně pomohlo následující Sehnsucht, které se stalo světovou senzací a kdo se tehdy začal o R+ zajímat, zpětně si koupil i debut - doplnit diskografii tehdy nebylo finančně tak náročné :) A výbornou reklamou byl soundtrack Lost Highway, ehm, bla bla... musím mlčet, nebo si vystřílím všechny náboje pro recenzi "Sehnsucht". Vydržte :):)

Stran mainstreamového publika na koncertech - přesně tohle jsem zažil na Marilyn Manson. Pod pódiem stovky hezkých našlechtěných holek a jejich lifestylových přítelů, vůbec mi tam nezpadali. No jo, ono je to vlastně jednoduché, když si chci dát něco "tvrďáckého" do portfolia za sjetí řeky na raftu (samozřejmě koupené v balíčku přes internet), vylezení umělé stěny a výstupu na Téryho chatu v rámci teambulidingu, je návštěva koncertu Rammstein přece hodně cool záležitost, bezvadná facebooková událost a v pondělí v offisu v Letňany Cascades na sebe u kafe strhnu pozornost!! :):):) Tak to holt dneska chodí...

 

zdenos
12.01.2019 12:08

hezké čtení. Prodejní čísla opravdu zaráží, když vezmeme že jde o debut. Šla jim karta, během několika let se dostali na celosvětový vrchol. Nové německé tvrdosti bylo určitě hodně, podobně jako amerických elektronických projektů a industriálních skupin, ale žádná to nedotáhla komerčním úspěchem tak daleko.

 

josef
12.01.2019 07:48

Skvělá recenze o tom žádná těším se na celý seriál.Jenom mě trochu mrzí co se z Rammstein stalo ( na koncerty chodí lidi co tam jdou jenom kvůli tomu aby byli cool , že byli na Rammstein.).To je, ale úděl všech velkých kapel na jednu stranu.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist