Boomer Space


Diskuse ke článku : MANON MEURT - MMXVIII
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Honza H.
31.01.2019 09:24

Tak jsem si včera do kanclu přinesl nový cd, začal poslouchat a ono z toho začalo lézt How to Measure a Planet....a ne,nebyli to The Gathering, ale Manon Meurt :)
Velice příjemnej poslech, dobrá práce !

 

Subeer
10.01.2019 14:15

Valutin, nepřemýšlej hned politicki . "opravdu, skutečně opravdu" je obrat na copyright.. až budu někde muset napsat "pasy" tak tam určitě šoupnu copyright taky..to abych dokreslil, ten řecnický tón u obou příkladů.

Pekárku na ty MONO jdi jinak si u mě mrtvej Homolka.

 

Pekárek
10.01.2019 10:42

Subeer: :))
Pokud nechytne napoprvé, moc bych na to nesázel. Jak správně píšeš, to je hudba... The Gathering, jen by mě zajímalo, nakolik je znají?
Mono mě začínají zajímat.
Vatutin: Ano k podobnému cíli (efektu) jinými cestami (scénami) přes podobné vzory.
Poslední Never sol mám, čekají na hromádce na poslech. Začínám se těšit.

 

Vatutin
10.01.2019 10:08

hmm zajímavá debata, já osobně hodně pozitivně vnímám pokud se píše o pestrém mixu hudebních stylů ... hodnocení mne často nezajímá ... spíše jde o náladu, nápad, energii a proto mne recenze zaujala a desku nyní poslouchám ... je dobrá ... a gathering třeba jo .. ale gathering se zase po odklonu od doomu inspirovali třeba v my bloody valentine, triphopu atd ... takhle dnes nelze moc uvažovat ... za mne je to přesně to co sedí k muchowovi ... mě to připomíná EOST fluidtrance centauri ... fluidtrance centrauri zase zní trochu jak pozdější gathering :):) ... prostě tak ... taky se mi dost a to jako, fakt dost líbí druhá deska Never sol, taky to řešil JPM. A u mne se tím i znovu vrátil do příznivého světla ... pač některé jeho produkce mne vůbec nebraly, ba skoro vadily, třeba poslední desku Kieslowski úplně zazdil. Takže jen tak dál, netřeba metat stovky v hodnocení :) .. stačí dále upozorňovat na zajímavé věci :) ... jo nevim co znamená poznámka V.Klaus ... s politikou si jdete na slunkopolis :)!

 

Subeer
10.01.2019 09:37

Díky za tip, prubnul jsem to na bandcampu a fakt kopírka THE GATHERING jak sfiň, ale opravdu, stutečně opravdu (copyright prof. V. Klaus St.). To by mi ani tak nevadilo, protože holanďany opravdu mohu. Mě jde spíš o tom, že je tam všechno teoreticky v pořádku, ale zatím mě to moc nebere. To je to co nedokážu vysvětlit. To je hudba, ale třeba mě to časem chytne.
Je to dobře, že tu recenze je a tímhle směrem, za mě jen dál.. protože si myslím, že jsou u nás kvalitní kapely, jenom my máme takovou tu sebe prznící náturu. Póláci by z takovýhle kapely udělali senzaci.
Jo a MONO jdi.. mám jejich živák na DVD.. neměl bys být zklamaný...

 

Pekárek
09.01.2019 21:47

Sorry, takhle při večeru už mi docházejí vhodné přívlastky. Bylo to ve smyslu extrémně vysoké kvality. Mám je hodně rád.
Mono? Kamaráda jsem s tím koncertem poslal do prdele. Ale zadarmiko, to zas jo:). V životě jsem je neslyšel, ale to se dá dohnat. Alespoň by report nenesl žádnou zátěž:) a já bych se dozvěděl, zda jsou fakt tak dobří.

 

Stray
09.01.2019 21:10

Desky WINGER vražedné? V jakém smyslu? Podle mě to je epochální hudba.:-) Ale přiznám se, že jsem tu kapelu taky docenil až dost zpětně.

Je to dobře, že tady ta deska je. To je jasný, akorát pro mě je tahle hudba dost nudná. A vůbec, jak se Ti líbí japonští MONO? Uvažuji, že bys jako dostal nominaci na pražský koncert v dubnu.

 

Pekárek
09.01.2019 21:06

Díky! Myslím si, že tuším, jak to cítíš. Zvlášť teď po těch Winger,jejichž desky jsou vražedné. Nicméně, já jsem prostě neměl důvod slevovat. A s určitým odstupem si navíc říkám, že je fakt dobře, že tady ta recka je.:)

 

Stray
09.01.2019 17:28

Nic proti 100%, ale já bych to podobné hudbě nikdy nedal. NIKDY. Recenze vynikající, hudba horší.:-) Zlepšuješ se, to je dobré znamení.

 

Kelly
09.01.2019 16:02

Není zač :-) a pokud bych mohl ještě trošku z tvrdšího českého ranku tak chebská kapela ESAZLESA, jihlavští LÁJE a brněnští NIKANDER. Padla mi brada, jakou super hudbu skrývá české podzemí.

 

Pekárek
09.01.2019 12:53

Díky! Obojí zkusím, Elbe vedu v patrnosti už díky Strayově recenzi, ale zatím nebyl čas. Do Dying mě pořád tlačí můj kámoš:)

 

Kelly
09.01.2019 12:28

Pekárek: Super recka, krásná hudba, díkes za tip. A doporučuji ti ELBE-Sudety a současně DYING PASSION - Black Threads.

 

Vatutin
09.01.2019 07:06

Tak do toho jdu, nemel jsem o desce vubec tucha a zrovna, nejspise pod vlivem Never Sol, dost oprasuju EOST, stare shoagaze veci, ale i Astrala Vista, FreeD, Slowthinking, Watch Black, je to fajn. No, tak to mne fakt potesilo. Plan na dopoledne: nakladam synoslava, vykladam ho u ZŠ, mířím do práce a jdu zjišťovat další podrobnosti o teto desce 😉

 


 

 

 

 

TOPlist