Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Honza
15.11.2018 00:47

Armored Saint znám jenom díky Bushovi, který léta působil v Anthrax, moji kdysi nejoblíbenější kapele. Alba AS mám všechny, ale upřímně, nikdy jsem je zas nijak zvlášť nežral, takže jsem hodně váhal, jestli do Futura jít či nikoliv. Nakonec jsem si řekl, že i kdyby to mělo stát za prd, vidět Bushe bude stát zato. Nemýlil jsem se. Koncert byl neuvěřitelný a jestli budu mít možnost jít na ně ještě jednou, víc si naposlouchám písničky, abych je mohl řvát spolu s Bushem :) Mimochodem, zpívající Bush mezi fanouškama během Symbol of Salvation byl nezapomenutelný zážitek! https://youtu.be/v2eXqo5Eovw

 

Subeer
12.11.2018 04:38

Bratránek tam byl a měl uplně stejné dojmy...takže nekecal, je i to v novynách ty jo. Jinak kudy chodím tudy Bushe chválím, opravdu borec na začátek i konec. Kdo viděl toto ANTHRAX-2004-Music Of Mass Destruction, tak mě možná bude chápat více. Poslední 2 alba ARMORED SAINT jsou naprosto fantastický. Symbol Of Salvation mi zas tolik k srdci nepřirostlo.
Je moc dobře, že je recenze na tento koncert právě na těchto stránkách,tady by mi chyběla a že si Stray vysuploval ten čutací debakl.
Pekárku, s psaním, zlom vaz,ne jednou. Držím palce!

 

Pekárek
11.11.2018 17:41

Díky! Jsem rád, že se líbí:)

 

DarthArt
11.11.2018 11:49

Gratuluju k perfektnímu článku a těším se na další !!!

Johna Bushe jsem viděl na pražském koncertě Anthrax tehd po Stomp 442, dokonce jsem si počkal i na fotosession před tourbusem, a byl to neuvěřitelně sympatický člověk.

 


 

 

 

 

TOPlist