Boomer Space


Diskuse ke článku : SATAN - Cruel Magic
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
13.11.2018 19:54

Ano, zvuk bicích je otřesný, to není jen tak nějaký zastaralý zvuk zahraniční nahrávky z osmdesátek, to je skutečně hrozivý sound připomínající tuzemské okresní zábavovky z té doby.

 

NDR
13.11.2018 10:16

Ale no tak, demacovy zvuk? To ma byt uz nejaka snaha byt protivny za kazdu cenu? Preco by sa malo vzdy k "produktu" pristupovat zo snahou byt moderny, to nech si vykladaju financni motivatori, do hudby ci umenia takato dogma nepatri. Heavy metalova platna moze takto zniet v 85tom ci 2025 a preco nie? Kto hlada trend a moderny zvuk nech sleduje mainstream pop produkciu, kde sa hra vyslovene na to. Osobne som si platnu kupil aj preto, ze znela naturalne a nie ako vylizana prelaboraovana blbost z kompjutru vid tisicky a tisicky zbytocnych skupin.

 

Pekárek
11.11.2018 21:33

*typu

 

Pekárek
11.11.2018 21:32

Zajímavý je ten jejich relativní úspěch. Ale co, pořád lepší hipsteři než nikdo:) Přeju jim to. Na druhou stranu, kdyby je našlápl některý ze zločinců tipu Bogren, Sneap či Madsen nemuselo by to zní vůbec špatně. Na třetí stranu,:) pár příkladů už máme, např. Accept a tudíž víme, že zmínění velkododavatelé zvuku kradou jedinečnost, takže je snad lepší, když si Satan takto vypomáhat nebudou.

 

down
05.11.2018 10:11

Jak píšeš ...ten zvuk, ořezané na kost. Skladby dobré, až výborné. I ta "špatná" produkce(pro mě spíš dobová) není úplně na škodu, aspoň slyším, že ti lidi opravdu hrajou. Satan byl vždycky kult ...za totáče nebylo většího hrdinství, než si dát na džízu nášivku s jejich logem :) Mnohem raději si poslechnu tohle, než 95% dnešní "papundeklové" produkce.

 


 

 

 

 

TOPlist