Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Subeer
18.05.2019 12:06

No vida, jedno náhodný shlednutí v mizený kvalitě zvuku na flight programu jistých aerloniíí a z člověka by stal málem fanda Queenů.. ale i tak svoje oblíbáné "Innuendo" jsem si už po kazetě konečně koupil na CD.. jinak filmové řemeslo naprosto parádní..odsýpá to jak sfiň, žádný zbytečný bulvár a že bylo nabito.. opravdu jsem měl na konci, co dělat abych zatlačil slzu..bravo, opravdu..

 

PavelNovotný
12.03.2019 22:06

Za mě takový Zdenda Troška po Hollywoodsku....jako počátky trashmetalu tuto legendu uznávám, ale ten film celkem klišé. Jdu na cicko :)

 

josef
08.12.2018 19:10

Já se na to chystám jestě před vánoci všude čtu pozitivní až nekritické komentáře.

 

Megoš
13.11.2018 13:40

Tak jsem podlehl queenmánii, i když nejsem fanouškem kapely, a vydal se včera na film a byl jsem spokojený.
Film byl podle mě dobře natočený, vůbec jsem se u toho nenudil. Výjimeční umělci to nemají v životě jednoduché...

 

DarthArt
09.11.2018 21:19

Tak to mám taky za sebou. Zas tak odvařenej nejsem, mám tu smůlu, že jsem se teď čtvrt roku hrabal v historii Queenů a tak mě ty historický "změny" vždycky spolehlivě vyhodily z děje. U těch písniček mimo "řádnou hrací dobu" je to vážně ok, drobný detail, ale hrozně mi vadí ten "americkej" konec - kapela těsně před rozpadem, prozření v dešti, přiznání se k nemoci v ozvěnách obřího sálu, přihláška na Live Aid na poslední chvíli, ach jo!

Jinak výkon hlavního hrdiny naprosto strhující, postavy ostatních muzikantů taky fajn, jen Roger si nebyl moc podobnej a byl tam takovej zakřiknutej, což jinak nebyl. Vystoupení na "Live Aid" je NAPROSTO FENOMENÁLNÍ!!

Kdybych film chtěl vidět znovu v kině, šel bych na posledních dvacet minut, jinak stačilo jednou.

 

Carloss
04.11.2018 20:02

Byl jsem na tom v pátek.Po shlédnutí to nešlo jinak než tak,že si pouštím Queeny celý víkend.

 

J.Rose
04.11.2018 16:05

Pokud jde o tu doslovnou faktografii, tak doporučuji nějaký ten dokument. Za sebe určitě: Queen - these are the days of our lives (2011) a Freddie mercury - příběh.

 

DarthArt
04.11.2018 14:50

No je pravda, že kdosi říkal, že posledních sedm let žil jako v celibátu, tak to by odpovídalo tak roku 84. Je to možný, většinou se ale uvádí jaro 1987.

 

Stray
04.11.2018 14:08

OK, názor si vylaď po shlédnutí, ju? :-) Podle mne ale Freddie o své nemoci v době Live Aid už věděl, akorát to asi neřekl ani kapele. Poslouchám zrovna "A Kind Of Magic" a je to mnohem lepší deska než "The Works", ta je fakt nic moc.

 

DarthArt
04.11.2018 13:35

Ty jo, já nevím, jdu v úterý, ale posunout zjištění o Freddieho nemoci před Live Aid? A že byli Queen před Live Aid před rozpadem? Po vydání superúspěšného comebackového alba a skvělých koncertech? Přece právě proto, že se Freddie dozvěděl o nemoci, už pak kapela nehrála žádné koncerty.

OK, jedná se tedy o film na motivy příběhu QUEEN, ale životopis to není. Nevadí, třeba to průběhu filmu nevadí. Uvidíme příští týden. Howgh!

 

Imothep
04.11.2018 12:44

Vcera shlednuto a spokojenost. V podstate souhlas s recenzi, faktograficke "chyby" nevadi, je jasne, ze nacpat 15 let do dvou hodin nebylo nic jednoducheho a tak bylo pribeh potreba lehce poupravit.
Trochu kritictejsi budu co se hercu tyce, hlavni dvojice super, Brian May excelentni jak vizualne, tak choreografii. Ovsem v pripade Rogera Taylora a zvlaste Johna Deacona(v hodne scenach pusobi vizualne i pohybove jako nejaky redneck z americkeho jihu, coz je mu myslim na hony vzdaleno) si neodpustim poznamku, ze slo vybrat lepe.
Trochu skoda, ze pribeh konci v roce 1985, ma to snad znamenat zamysleny druhy dil??

 

J.Rose
04.11.2018 11:06

PS: Zmíněné faktografické nepřesnosti, mi také nevadí. Pokud vím, tak Freddie oznamil kapele že je HIV pozitivní, až po turné k albu A kind of magic. Ve filmu, ale bylo potřeba umocnit jednu scénu před vystoupením na Live Aid, tak se to kapele dozvěděla o dva roky dřív :-) Žádný problém.

 

J.Rose
04.11.2018 10:57

Spokojenost. Nikde se nepsalo že by to měla být temná sonda, do mysli extravagantního umělce. Naopak. Oficiální text distributora zní:
Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho....
Přesně tak to je.

 


 

 

 

 

TOPlist