Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

LukášK
05.02.2022 17:26

Stray:
S "Love Me In Black" souhlas. Díky za vzpomínku na ní. Za mě z této desky pochází TOP písničky její kariréry, vč. Kiss Me Goodbye nebo titulky. Zřejmě se ale nesetkala s pochopením u die-hard fanoušků, takže asi ani komerčně nesplnila očekávání. A je to fakt velká škoda.
Můj vztah s Dorkou skončil u desky Warrior Soul, která byla ještě dobře poslouchatelná. Další desky už jsem neslyšel.

 

Meres
31.08.2018 17:59

DarthArt dobrá poznámka o tom obale :D To je len ďalšie mínus na jej súčasnej hodnote.

 

Stray
31.08.2018 09:12

Přesně to mne s novinkou tlouklo do hlavy - "Ona to už dávno vzdala!...", myšleno nějaké hodnotné tvůrčí konání, "...a jenom naplňuje šablonu Metal Queen" pro bandu buranů, někdo si řekne, co bych měl jako čekat?..., ale vždyť ještě v roce 98´ přišla s velmi osobní a po všech stránkách originální deskou "Love Me In Black", tolik vzdálenou těmhle sračkám s malovanými obaly, které by si svého času mohl na zeď věšet někdo na způsob majitele Discolandu Ivana Jonáka.

 

Edvard
31.08.2018 07:42

Paní Pesch se se sk. Warlock skvěle etablovala ve světě heavy metalu 80. let,ale ta doba je nenávratně pryč,což by si Doro a producenti měli uvědomit.Je to otřesné,zvukově nevyvážené a odflinknuté album plné zbytečných písní-k duetu Doro-Hegg se raději nebudu vyjadřovat.Škoda,myslel jsem si,že Doro má na víc.

 

DarthArt
30.08.2018 22:47

Mně se líbi, jak se nechala vymalovat polonahá na obal, ale o třicet let mladší. To je fakt komedie...

 

Meres
30.08.2018 21:57

Svoj názor na súčasnú DORO som už napísal na konkurenčnom metalovom webe, ktorý dané CD recenzoval. Ja DORO vôbec nepočúvam a nesledujem, jej koncert na jednom slovenskom festivale som len s nezáujmom absolvoval (aj dav tam mala celkom riedky), názor som si spravil na základe ukážok z tohto albumu. Tieto ultrametalové pózy a samozvané hymny typu "All for Metal" mi vôbec nevoňajú k speváčke jej veku a duet s Johanom Heggom je ohavnosť, ktorá sa len tak ľahko nepočuje. Čo z toho že spievať vie celkom obstojne, keď celá jej snaha sa vojde do slova AGRO. Už vidím tie obsraté trenírky pána Havlenu v novom Sparku a všetkých z agentúry Pragokoncert, no proste fuj!

 

NDR
27.08.2018 21:55

Uplny suhlas, lacnu produkciu este podtrhuju naozaj zle klipy z dielne Spark TV...

 


 

 

 

 

TOPlist