Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

DarthArt
14.08.2018 21:18

Prostě už jsem starej fotr :):)

 

Pekárek
14.08.2018 21:00

Stray:v Praze plánuju Ihsahna. Voivod jsem viděl v Bunkru na turné k Negatron. Jistota, s jakou hrál Piggy... ach jo...

 

Stray
14.08.2018 20:53

Dva vynikající koncerty za den, to je přeci osm prvotřídních vystoupení? A to mě za dva tisíce pořád ještě stojí :-), navíc těch koncertů vidím vždy tak pět za den a ne dva.

 

DarthArt
14.08.2018 20:48

A osobně to mám tak, že na festivalech vnímám dvě kapely za den, zbytek se totálně slévá. A to je u takhle bohaté soupisky škoda. Pro mě.

 

DarthArt
14.08.2018 20:47

18 000 návštěvníků na festivalu je pro mne natolik děsivá informace, že bych si snad radši dal víkendovou směnu v práci. Dovolenou jedině v tichu, lese, skalách, někde, kde se dá dýchat. Pro mě už bohužel takovéhle akce ne. I když je co litovat, to uznávám.

 

Stray
14.08.2018 19:46

Netvrdím, že bylo míň true metalu, ale mezi večerními headlinery bylo trochu víc mimo metalových kapel.

Vyměnil a přidal jsem do článku pár fotek.

Během těch čtyř dní jsem si uvědomil, že už dávno nemám potřebu o něčem pořád žvanit. :-)

Pekárek: Malý klubový koncert, kde vystupuje tři a více tvrdých metalových kapel je pro mne zlo, které jen stěží navštívím, ani v minulosti jsem tomu moc nedal. :-) Chci v září na VOIVOD do Futura, ale nevím jestli se rozhoupu, Brutal pro mne představuje nejjednodušší variantu, spláchne všechno zásadní během pár dní, stejně nevydržím stát na místě dýl než hodinu (mnohdy dělá problém i půlhodina). Fest mě totiž také nabídne možnost se někam před tím kraválem schovat.

 

Roonagu
14.08.2018 16:09

Ani mi před přečtením nepřišlo že by se letos ubíralo na "true metalu", věděl jsem pouze že mám letos miň kapel než v minulých ročních (obzvlášť potom co několik oblíbenců odřeklo). Ale "paradoxně" jsem si na svém 7 ročníku v řadě těšil a nejvíc užil právě ty "kontroverzní" kapely. Je to rozhodně lákavější než leckterý generický death, black, grind metal.
Helmet jsem absolutně neznal, ale chtěl jsem být vepředu na Gojiru a koncert mě moc příjemně překvapil.
Laibach byli výborní, už chápu proč je mají Rammstein za vzory.
Myrkur skvělá (škoda toho výpadku a požáru).
PoS jsou mí oblíbenci, nicméně jsem si říkal, že já bych skupinu lidem představoval jinými věcmi než co měli v setlistu.
Na Wardrunu jsem se vyloženě těšil a mám pocit že je bere i spousta "true" metalistů.
Danzing mě prvním songem nalákal, ale po 3 dalších věcech mě začal nudit
Ministry jsem obětoval pro lepší místa na Behemoth.

 

zdenos
14.08.2018 14:37

letos jsem vynechal (z jiných důvodů, než upuštění od true programu). Nicméně mě zajímá, jestli mezi těmi lidmi , kteří tentokrát nejeli, bylo víc trůčkařů z ČR nebo Polska, Poláci mi přišli víc na ty klasický thrashe/blacky.

Odliv lidí bych paradoxně uvítal kvůli komfortu, těch 18tisíc loni to bylo šílený mraveniště. To mě na festáku sere, jinak neni co vytýkat.

 

Pekárek
14.08.2018 14:14

Fakt dobré čtení, nic pro mne, nic proti. Preferuju kluby. Max jednodenní akci, kde je jen metal:). I v rámci metalu jde udělat opravdu hodně pestrou akci. Škoda těch POS, no jo, když oni jsou málo zábava:) Jsem zvědav na příští soupisku. Každopádně jim přeju Hodně úspěchů. Myslím, že ČR podobnou akci potřebuje.

 

Karel Klafunda
14.08.2018 13:48

přesný postřeh ohledně žánrové rozmanitosti BA. Tohle je cesta, jak může festival do budoucna přežít a nezevšednět. Metal poslouchám cca 17 let a za tu dobu už jsem slyšel a viděl téměř vše, co se dalo. Cokoliv, co mě vytrhne ze zaběhnuté festivalové rutiny a navrch to dává dramaturgický smysl, proto oceňuji.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist