Boomer Space


Diskuse ke článku : SODOM - Tapping The Vein
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Alda
04.10.2023 19:19

/PKR/ Já si právě doplňuji sbírku a "Til Death.." je pro mě super deska, teď pilně poslouchám "Get What You Deserve" a "Masquerade in Blood"... no... jedny z nejslabších desek.... ta Maškaráda... M-16 je docela OK, vím, že pro některé je tojeden z nej SODOMů, je na vícero poslechů, ale co mi docela vadí, mám limitovné vydání, digipack bych ještě přežil, ale tím, že jeto limitka, tak tam dali dva bonusy.... demo nahrávky z roku 1982 + 83, proč?? Ale M-16 se dlemě nechytá se na Code Red... ten nemá chybu! Zde recenzované Tapping the Vein... líbí moc, je to - jak zmíněno v recenzi - hozeno do deathu, parádní deska! Škoda, že ji Stray nechce pustit :-)

 

carcass
21.02.2019 11:42

DarthArt - přesně tak :-), každá mysl je jiná a proto je pro každou vhodné jiné "učení". Otevřená a svobodná mysl by si u jehovistů nebo katolíků hned z rozjezdu položila otázku "a jaký budeš mít z toho pocit, když ty (tzn.tvé ego, alias duše) se dostaneš do nebíčka, nerozpustíš svou iluzi Já, o čemž nemáš samozřejmě ani páru a budeš se tam pak celou věčnost radovat ze svého malého štěstí a přitom vědět, že tví kamarádi, příbuzní to štěstí neměli a skončili třeba v pekle, jaký v tom nebi budeš mít z toho všeho asi pocit....).....za takovou legitimní otázku se kdysi upalovalo.....dnes tě za ní jen z těch VIP spolků rychle vyobcují, bo nemáš "víru"..

 

DarthArt
21.02.2019 10:44

Já považuju Jehovisty a podobné magory naopak za velmi užitečné a potřebné organizace. Stahujou k sobě totiž přesně ty typy, které by jinak zakládaly think-tanky, centra proti dezinformacím a všelijaké genderové píčoviny. Čím víc takovýchhle magorů bude v sektách, tím míň se nám jich bude snažit změnit (tedy zkurvit!) tu naši krásnou zemičku.

 

zdenos
21.02.2019 10:39

máš moji podporu valiči :)

 

Valič
21.02.2019 09:12

Nevím, jestli to byly jehovistky nebo členky nějaké podobné sekty, ale zvonily prý i u sousedů. Mě podobní lidé nijak zvlášť nevadí. Dříve mě naopak celkem bavilo s nimi diskutovat. Většinou je dost vykolejilo, že se s nimi vůbec chce někdo bavit, pak je zaskočilo, že z bible znám pravděpodobně víc než oni (o tom, že jsem ty vědomosti načerpal převážně z béčkových hororů a metalových textů, jsem samozřejmě vždy pomlčel) a dorazil jsem je záludnými zvídavými otázkami, na které neměli šanci odpovědět těmi svými naučenými frázemi. :-)
Včera jsem se s těmi děvčaty ale určitě půl hodiny nebavil. To jsou jen ty pomýlené utkvělé představy „paní Valičové“, která je mě schopná dokonce obvinit i z toho, že při placení v sámošce čumím pokladním do výstřihu. No ale můžu já snad za to, že předevčírem té macaté zrzce při sbírání drobných, které jsem „náhodou“ upustil, málem utekly kozy z chlívků? Vždyť to je přece její neprofesionalita, že si ten zvěřinec není schopná uhlídat. No, nemám pravdu, chlapi? :-)

 

carcass
21.02.2019 08:12

jehovisti už snad mají zakázáno chodit po bytech ne? Oni ted už jen tak postávají s těmi svými pultiky a nabízejí všemožným chudákům ten svůj těžký ego pohled na existenci. Nedávno jsem stál na zastávce a potřeboval jsem se vychcat, za zastávkou bylo jehovistické centrum schované za okrasnými dřevinami, tož jsem tam zalezl a že se tam někam vychčím, a tu mně osvítil takový svěží nápad - přímo před jehovistickým centrem byly takové betonové květináče s okrasnými dřevinami, tak jsem si řikal, že tam těm šílencům trochu změním tu jejich pomatenou energii svou čistou, už skoro osvícenou močí :-), postavil jsem se před ten květináč a začal do něho chcát, tu vyběhl z toho centra nějaký týpek v obleku, asi tam měl zrovna službu :-), postavil se proti mně, čuměl mi na péro a začal na mně mocným hlasem pouštět nějaké kletby v pro mně nesrozumitelném jazyce :-)), díval jsem se mu do očí, usmíval se na něj a spokojeně močil do toho jejich květináče a na ty jeho fakt zlé kletby jsem hodil nejvyšší buddhistický pohled a trochu si pohledem z očí do očí beze slov pohrál s jeho pomatenou myslí, když jsem si oklepával péro, tak se ten týpek psychicky sesypal a jak zmoklá slepice se pomalu vracel do toho svého hnízda.....byl to takový celkově veselý zážitek :-)

 

zdenos
21.02.2019 06:58

mě ty tvoje zážitky Valiči moc baví :) důležité, že vypadali k světu :) tak hlavně že tě nenapadlo si těsně před tím pustit Death to jesus (Deicide) nebo I will kill you (CC). :)

 

Valič
21.02.2019 00:43

Včera nám u dveří zvonily dvě jehovistky a já si, čert ví proč, vzpomněl na text skladby Wachturm (viz recenze). Ta mladá blondýna byla vyloženě atraktivní, i když na můj vkus dost vychrtlá, a v druhém případě se jednalo o celkem dobře udržovanou MILFku (to možná trochu přeháním, ale každopádně ta tetka držela ještě celkem pohromadě). Bohužel byla doma "paní Valičová", takže jsem je ani nemohl "pozvat na kafíčko", a navíc jsem pak musel ještě vysvětlovat, proč jsem "ty dvě pobožné flundry" rovnou nevyhodil, a místo toho jsem se s nimi přede dveřmi půl hodiny vykecával o Ježíšovi, když vlastně ani nejsem věřící. :-(

 

Valič
23.07.2018 14:25

100% Po předchozí dost netypické řadovce přišli Sodom s překvapivě drsným albem, které důstojně uzavírá nejslavnější období kapely.

 

Pekárek
23.07.2018 12:08

Fajn recka, masakr album - 100%:)

 


 

 

 

 

TOPlist