Boomer Space


Diskuse ke článku : THE ROLLING STONES - Steel Wheels
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
03.10.2018 23:56

A jak ten Bowie vypadá na papíře? Asi si to budu muset po sobě taky přečíst. každopádně to potěší. Z tohohle webu už by se dalo nadělat tolik časopisů. :-)

 

Painterman
03.10.2018 09:42

Myslel som na internete vseobecne - teda v cestine alebo slovencine, i ked sa priznam, ze som nehladal fanusikovsku stranku The Rolling Stones, aka asi urcite aj existuje. K Stounom sa vraciam nepravidelne, ale rad, recenzie na ich albumy (v tomto pripade tie od teba) sa citaju velmi dobre, prave preto, ako si napisal, citujem ,,já do článků potřebuju dostat tu kašičku veškerého odevzdání se tématu, ne jen suchá fakta. .-)"
...este len taku mensiu zaujimavost zo vcerajsieho vecera :), profil Davida Bowieho som si vytlacil ako vecerne citanie do postele, a citalo sa to skvele - palec hore! :)

 

Stray
03.10.2018 08:51

Myslíš na internetu všeobecně že jich není moc, ne na tomhle webu...? Recenze na toi album je možná k napsání, ale je to přesně ten typ matroše, kterej se lépe píše, když jseš uvnitř Stouní horečky, tedy když to jedeš, ne že si jen tak řekneš, že si to napíšeš a přitom jsi to pět let neslyšel, to tady nefunguje, já do článků potřebuju dostat tu kašičku veškerého odevzdání se tématu, ne jen suchá fakta. .-)

 

Painterman
03.10.2018 08:22

Dakujem za odpoved, a ...chapem.
Neobjavil som totiz na webe vela stranok, kde by sa venovali - ci uz recenziam, alebo profilom, tak skvele napisanymi clankami o albumoch, ktore mozme smelo vyhlasit za klasiky. Priznam sa, ze aj recenzie albumov The Rolling Stones, boli pre mna skvelym citanim a zas som sa dozvedel nieco nove, ci uz z nahravania, samotnej atmosfery a vztahoch medzi clenmi, to vsetko malo vplyv na vyslednu podobu nahravky.

 

Stray
02.10.2018 12:49

Zatím nechystám, zatím. Nejde ani tak o to, že na to teď nemám moc chuť ani čas, ale já v době vydání Voodoo Lounge byl od hudby té kapely spíš odrazen, ano, Love is Strong je ta píseň, která se mě nikdy moc nelíbila, no a pak ta Havlovská tlačenka. Musel projít ještě pár let (asi čtyři), abych se vydal objevovat hudbu STONES

 

Painterman
02.10.2018 12:10

Cim som satrsi, tym viac dokazem akceptovat aj tento album, dokonca sa stotoznujem s tym co napisal Stray, ze sa jedna o lepsi album ako ,,Voodooo Lounge" a ,,Bridges To Babylon". Dokonca by som doplnil, ze sa jedna o ich najlepsi album z ery 80s, lepsi ako ,,Tatoo You", ten ma podla mna neuveritelne zly ,,osemdesiatkovy zvuk" :). Ked som mal patnast, radiami sa valil singel ,,Love Is Strong", a tato piesen moze za to, ze som sa o Stounov zacal viac zaujimat. Moj ,,prvy" :) album od nich je teda ,,Voodoo Lounge", a stale nanho nedam dopustit, i ked je v tom urcity sentiment, nevadi. Stray, nechystas napisat recenzie aj na albumy ,,Voodoo Lounge" a ,,Bridges To Babylon", urcite nielen ja, by som si ich rad precital.

 

LadaF
03.07.2018 21:53

Vidiš, ani jsem nad tím nepřemýšlel, jen jsem chtěl říct, že ne Skotská. Vidím, že na wiki píšou Britská - možna proto, že bubeník Terrence "Terry" Williams je z Walesu. Každopádně pěkné čtení - já dík.

 

Stray
03.07.2018 17:36

Díky. Anglická chceš říct, ne? Skotsko je také Británie. Opraveno.

 

LadaF
03.07.2018 17:18

Jen mala nepresnost Dire Straits byla britska kapela.

 


 

 

 

 

TOPlist