Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

wuxia
25.04.2018 08:19

Ano, Sticky Fingers je opravdu skvost. Brown Sugar je pecka, Wild Horses balada, s níž se se světem vezdejším rozloučil Jan Ivan Wünsch, Dead Flowers totálně zbožnuju - skvělá je verze z vynikajícího živáku Stripped - a samozřejmě kvituji zmínku o Moonlight Mile. To je totiž trochu utajený skvost. Zeptám se, viděl tu kdos z vás film Brada Silberlinga Půlnoční míle? V originále samozřejmě Moonlight Mile? On je totiž na míru ušitý přesně téhle písničce. Neuvěřitelné propojení. Film tenhle song povznáší do úplně nových sfér a vice versa. Silberling není kdovíjak vizionářský filmař, jeho pokus o remake Nebe nad Berlínem považuju za tragický omyl, ale v tomhle případě se trefil. Cit na hudbu rozhodně má.

 

zdenos
24.04.2018 13:53

další perla od stounů. Album drží krásně jako jeden celek, navíc takové klenoty jako Brown sugar (se zajímavým názvem, jak je zmíněno v recenzi :D) nebo Wild Horses :) V této době jim prostě šla karta :) 100%

 

Stray
23.04.2018 11:57

Na Facebook odkazy nedavam už rok. Nikdo tam moc nereagoval a každý odkaz na článek mě zabral 5 minut z každého dne. Na to nemám náladu házet něco někam do hoven. Chtěl jsem spíš FB zrušit. Recka Stounu mě sice zabrala asi 6 hodin z neděle, dokončeno 23:50, zveřejněno 0:00, ale je to kumstyrska práce na kterou jsem hrdej. Narychlo spichnute recenze novinek od kapel jako Cannibal Corpse mě nedavaj žádný smysl.

 

Vatutin
23.04.2018 10:54

jj dnes 100%, dříve ani nevim ... ale vím, že jsem vždy měl rád takové to dávné období RS ... s vrcholem Let it Bleed ... mám rád Doors, Velvety, poslední Beatles a tam mi první alba RS seděla a bavila mne ... ale jakmile se začala tvořit, v podstatě současná tvář RS (kterou asi fakt nemám rád :), což začalo právě na Sticky F. tak jsem to s RS zabalil ... o to více mne to dneska baví ... protože to jsou pro mne svým způsobem novinky :) ... jo a proč to nesdílíte na facebook ... máte stránku a nic tam nedáváte :) ... mě by bavilo ... člověk by věděl, že máte příspěvek, i reakce :)

 


 

 

 

 

TOPlist