Boomer Space


Diskuse ke článku : THE ROLLING STONES - Let It Bleed
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
21.04.2018 12:50

Dík. Možná že se tím psaním podvědomě taky zbavuju stresu.:-) Každopádně mě to léčí a uklidňuje. Je to přenos do jiného světa na způsob filmu Nekonečný příběh a vyžaduje to plné odhodlání vzdát se všech civilních zbytečných sracek.:-) Např. Dovést auto na STK. K čemu vlastně auto? :-)))

 

Vatutin
21.04.2018 11:09

skvělá aktivita ... já už bych se k RS sám asi nikdy nevrátil ... nyní jdu desku po desce dle recenzí i trochu dál a ty nahrávky mi najednou říkají daleko více než před lety ... takovou exile oms jsem nikdy neměl rád a dneska je to jiné.Každopádně mne ti Stouni nyní i nějak uklidňují ... ten dobový retrospektivní pohled je v téhle hnusné době moc fajn.maiie

 

Stray
18.04.2018 18:43

Dík. To potěší. Pro mne je laťka, přes kterou se musím za každou cenu dostat, nejpovedenejsi z DarthArtovych retro článků. A to se mi v případě článků o Stones daří.:-) PS: Jestli ho ani tohle nevybicuje z té unavenosti k aktivitě, tak už nevím.

 

zdenos
18.04.2018 12:03

vynikající čtení. Líbí se mi ten popis dobového kontextu, ať už jde o US dobrodružství ve Vietnamu nebo aféra kolem Hells angels. :) A utopit se v bazénu je teda taky hrozná smrt... Jedno z nejlepších alb stounů, tohle je na vrcholu spolu se Sticky fingers. :) 100%

 

Stray
16.04.2018 17:22

Sam: Díky za poklonu. Tyhle články vznikaj především proto, aby bavily, ale taky aby nějakou zkratkou dokázaly začátečníkovi v bodech přiblížit, o co který rok u Stounů šlo.

 

Sam
16.04.2018 00:08

Skvelá recenzia. Oceňujem pútavý exkurz nie len do udalostí toho obdobia, ale aj do osobných životov umelcov. To sú nakoniec veci, ktorú tomu albumu dali vzniknúť, nie?
Taktiež súhlasím s tým, že Let it Bleed je ich najlepší album a to aj s konkurenciou jeho dvoch následníkov. Je to skoro dokonalý mix doby, dvoch období kapely a poriadnej dávky šialenstva.

 


 

 

 

 

TOPlist