Boomer Space


Diskuse ke článku : TÖRR - Armageddon
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Valič
07.04.2018 01:15

90% Desce se dá opravdu plno věcí vytknout, ale s odstupem času si myslím, že celkově dopadla celkem dobře. Překvapivě povedený zvuk by kapele mohli závidět i zmínění Venom a fotky na obalu taky nevypadají špatně. Kapela tenkrát údajně podmázla správce té kostnice (který s největší pravděpodobností neměl žádné právo o podobných věcech rozhodovat) a nakukala mu, že si chce pořídit jen pár snímků "pro vlastní potřebu". :-)

K Henychem zpívaným starším skladbám žádné výhrady nemám, ale ty ostatní mi ze začátku moc nesedly. Dost dlouho mi trvalo než jsem si zvykl na to Šakalovo "stařecké skuhrání". Je ale pravda, že s jeho příchodem se kapela posunula k ještě větší bizarnosti a morbiditě. Ještě bych zmínil, že ke dvěma jeho hororovým textům (Král Mor a Lady Madeline) posloužil jako inspirace E. A. Poe a jeho stejnojmenné povídky.

Ta intra bych neřešil. Je pravda, že některá z nich moc povedená nejsou (to úvodní je nicméně naprosto luxusní), ale v té době bylo zařazování podobných kravin na metalové desky celkem normální. Začátek Padlého chtíče mi nikdy nevadil, skladbu podle mě kazí spíš ten debilní refrén. Zbytek textu se mi naopak tenkrát dost líbil a celkem by mě zajímalo, jestli se jeho autor nechal inspirovat skladbou Melissa od Mercyful Fate (schválně si ty texty zkuste porovnat). :-)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist